Solatube Ø 35 cm het meest veelzijdig

Kan nagenoeg alle ruimtes in het huis van daglicht voorzien, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, garage, veranda  of zelfs de kelder.

Solatube Ø 35 cm

De Solatube 290 DS heeft een diameter van 35 centimeter. Dat maakt dit type Solatube de meeste veelzijdige daglichtbuis. De 290 DS kan alle kamers van het huis verlichten. Via het dak, de zijgevel of zelfs door de grond, geen ruimte is te moeilijk voor Solatube.

Werking daglichtbuis

Een koepel op het dak vangt het aanwezige daglicht op. De buis transporteert vervolgens het daglicht naar de gewenste ruimte en een plafondplaat verspreidt het daglicht diffuus de betreffde ruimte in. Er zijn ronde en vierkante plafondlaten, passend bij ieder interieur. Desgewenst kan een kunstlichtarmatuur in het daglichtsysteem wordt geplaatst. Op deze manier fungeert het systeem bijvoorbeeld 's avonds als een lamp.

Verrassend effect

De wijze waarop daglicht een ruimte binnenkomt is van grote invloed op de sfeer. Het effect van Solatube is verbluffend. Ongeloof over het feit dat daglicht zo en effectief en helder kan worden getransporteerd, is de aanvankelijke reactie van de inmiddels vele enthousiaste en tevreden eindgebruikers. Het door Solatube getransporteerde daglicht transformeert de ruimte op veransende wijze! Kleuren komen mooier uit en ruimten lijken groter dankzij het effect van natuurlijk daglicht. Wij, als mensen, voelen zich prettig en comfortabel bij de aanwezigheid van natuurgetrouwe lichtweergave en bovendien bevordert het onze productiviteit en welbevinden. Om het plezier op het werk en het comfort thuis te verbeteren, ontwikkelde Solatube dé oplossing voor donkere ruimten. 

Inspiratie?

Laat je inspireren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bezoek www.solatubehome.nl voor meer informatie of bekijk voorbeelden in onze galerij.