Solatube transporteert daglicht naar ondergrondse ruimtes

Wij transporteren daglicht naar ondergrondse ruimtes.

Solatube daglichtsysteem

Met de kelderdoorvoer van Solatube, gemaakt in samenwerking met Sterk Beton, komt natuurlijk daglicht ook in ondergrondse ruimtes. Het daglicht wordt eenvoudig door de grond heen getransporteerd. De kelderdoorvoer brengt het daglicht door de grond of via de zijmuur uw kelder binnen. Door een ondergrondse ruimte te verlichten met Solatube, zorgt u ervoor dat dit een leefbare ruimte wordt met voldoende en gezond daglicht. Op deze manier zijn onbruikbare en onleefbare ruimtes verleden tijd.

Installatie & eigenschappen

Verlichting door middel van daglicht heeft zo zijn voordelen, bijvoorbeeld een flinke vermindering in kosten. De kosten voor energie en onderhoud zijn nihil, mede dankzij de eindeloze levensduur van Solatube. De kelderdoorvoer kan gemakkelijk gemonteerd worden, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de inpandige ruimtes. Sterk Beton integreert het daglichtsysteem in haar prefab betonelementen. Dit maakt een snelle montage mogelijk. Het verlengen het daglichtsysteem is geen enkel probleem; dit kan tot wel 10 meter. Net als andere Solatube daglichtsystemen beschikt ook deze variant met kelderdoorvoer over goede isolatie waardoor er geen toetreding van warmte in de zomer of warmteverlies in de winter plaatsvindt.

Maatwerk

De speciale kelderdoorvoer van sterk kunststof wordt altijd op maat gemaakt. Wilt u ook daglicht in uw nieuwe of al bestaande kelder of ondergrondse ruimte? De daglichtprofessionals van Techcomlight stellen graag een daglichtplan voor u op. Zo wordt er een realistisch beeld geschetst van het beoogde effect.