Tochtstrip voor tochtvrij wonen

Als u uw huis op een effectieve manier wilt isoleren, zijn tochtstrips een must. Door kleine kieren komt er namelijk vaak veel tocht naar binnen.

Een tochtstrip voor een tochtvrije ruimte

Vroeger dacht men dat tocht ziektes kon veroorzaken. Op de tocht zitten betekende dan een vergroot risico op griep en andere vormen van 'kouvatten'. Tegenwoordig weten we dat het een fabeltje is. Toch kan tocht wel degelijk nadelige gevolgen voor uw woning en woongenot hebben. Tocht langs uw lichaam voelen is niet bepaald aangenaam. Door tocht in uw woning toe te laten kunt u ook vocht van buiten naar binnen transporteren. In een tijd waarin we allemaal op onze energierekening moeten letten, is tocht ook een vijand van uw energiebudget. Als u uw woning op een goede manier wilt isoleren, is tochtbehandeling een van de aandachtspunten die u niet naast u neer moet leggen. Met een hoogwaardige tochtstrip bij uw ramen en deuren komt u al een heel eind.

Goede tochtstrip voor ramen en deuren

U heeft een ruime keuze uit verschillende tochtstrips. De aluminium tochtstrips zijn van bijzonder hoge kwaliteit en duurzaamheid. U vindt tochtstrips van een aantal gerenomeerde merken, zoals Luvema, QLon en Ellen. U heeft de keuze uit tochtstrips uit honderd procent aluminium en tochtstrips van aluminium en rubber. Er zijn verschillende soorten tochtstrips, met elk eigen unieke eigenschappen. Ook zijn er verschillende manieren waarop tochtstrips worden aangebracht. Het resultaat is altijd hetzelfde; een goed geïsoleerde woning met zo min mogelijk kans op vochtschade en zo min mogelijk warmteverlies door tocht. Vochtschade is iets dat veel woningeigenaren weleens onderschatten. Zeker als u in een vochtige omgeving woont, is het van belang dat vocht zich niet in uw binnenmuren, plafond en vloer kan nestelen. Niet alleen kan vocht de structuur van uw woning ernstig aantasten, het vormt ook een uitstekende voedingsbodem voor schimmels en andere potentieel schadelijke micro-organismen.

Hoge kwaliteit tochtstrips

Er is een groot aanbod tochtstrips met kaderprofielen, duurzame zelfklevende profielen en sponningtochtprofielen. Kijk ook eens naar dorpelprofielen voor uw deur, met borstels of een isolerende rubberen flap. Of naar opbouwtochtsrips voor die deuren waarin geen tochtstrip verwerkt kan worden. Er zijn tochtstrips in diverse maten, die bij elk van de producten secuur zijn aangegeven. We begrijpen dat het voor u waarschijnlijk nieuwe materie is. Daarom beschikt Sloterop over een communicatief vaardige klantenservice die u altijd met raad en daad van dienst wil zijn.