RVS beldrukker vierkant

RVS mat beldrukker vierkant 50x50x8mm met RVS button

Over het merk

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel producten is vervaardigd van roestvast staal in matgeborsteld of gepolijst en indien gekozen afgewerkt met een hoogwaardige finish. Tevens zijn er aluminium en smeedijzer producten.

 

Over deurbelspecialist.nl

Bij ons vind je diverse deurbelknoppen van vooraanstaande merken als GPF bouwbeslag, Mandelli en Kirkpatrick. Een deurbelknop van het Italiaanse merk Mandelli wordt met de grootste zorg gefabriceerd uit messing en afgewerkt met een finish naar keuze. Ook bij GPF bouwbeslag vele finish mogelijkheden voor jouw perfecte deurbelknop op een basis van RVS. Je hebt keuze uit een beldrukker van kunststof of RVS. Of kies je voor een landelijke Kirkpatrick deurbelknop of een authentieke beltrekker met tuimelaar.

Tuimelaar Beldrukker klaver Showroom Beldrukker RVS

Over Cubic Colors

Cubic Colors maakt het je graag makkelijk...

Met onze service en specialisme zijn onze producten voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.

Naast het bijvoegen van het gehele deurbeslag.nl en meubelbeslag.nl assortiment zal Cubic Colors de komende tijd flink investeren in het neerzetten van nieuwe niche webshops met diverse producten gerelateerd aan bouw en interieur.

Door een vaste herkenbare uitstraling van elke afdeling zetten wij onze voorraadhoudende webshops gelijkwaardig in de markt. Met onze service en specialisme zijn onze producten voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.

Cubic Colors levert uitsluitend hoogwaardige producten van topleveranciers. Wij staan voor je klaar wanneer dat nodig is, want wij willen dat jij trots blijft op je aankoop.

De gehele organisatie en klantenservice wordt (inter)nationaal geregeld vanuit Garderen, de standplaats van ons kantoor, de showroom en een groot deel magazijn.

Ons doel is groeien met grip op goede producten! Samen met jou staan wij daarin sterk!

 

Onze shops