Poly-Line Rainsystem

Het Rainsystem Hemelwaterafvoersysteem van Poly-Line is een compact systeem die eenvoudig is te monteren door de doe-het-zelver.

Poly-Line Rainsystem Hemelwaterafvoersysteem

De Poly-Line Rainsystem is leverbaar in lengtes van 2, 4, en 6 meter in combinatie met alle benodigde onderdelen en accessoires. Het Rainsystem wordt vervaardigd uit dubbelzijdig gecoat staal, voorzien van een Pural coating, waardoor ze zeer duurzaam zijn.

Polyline Rainystem Type 125

Het Rainsystem biedt grote voordelen, aangezien het een sterk, duurzaam product betreft dat zeer makkelijk te monteren is. Het gehele systeem klikt probleemloos in elkaar. Een unieke en bovendien eenvoudige oplossing voor de afvoer van hemelwater.

Het Rainsystem Hemelwaterafvoersysteem is in de eerste plaats zeer stevig. Dit blijkt onder andere uit de kern welke bestaat uit een verzinkte staalplaat van 0,60 mm dik. Deze solide plaat is aan beide zijden voorzien van meerdere beschermlagen en is afgewerkt met een pural topcoating voor een optimale bescherming. De dakgoten en hemelwaterafvoeren zijn hierdoor buitengewoon duurzaam en sterk. Daarnaast vergt Rainsystem nauwelijks onderhoud en heeft het systeem een extra lange levensduur; onder alle, zelfs extreme, weersinvloeden. Dit bewijzen de tests die het dakgootsysteem heeft doorstaan. Rainsystem staat dus voor gegarandeerde kwaliteit.

Polyline Rainsystem Type 150

Het Rainsystem biedt grote voordelen, aangezien het een sterk, duurzaam product betreft dat zeer makkelijk te monteren is. Het gehele systeem klikt probleemloos in elkaar. Een unieke en bovendien eenvoudige oplossing voor de afvoer van hemelwater.

Het Rainsystem Hemelwaterafvoersysteem is in de eerste plaats zeerstevig. Dit blijkt onder andere uit de kern welke bestaat uit een verzinkte staalplaat van 0,60 mm dik. Deze solide plaat is aan beide zijden voorzien van meerdere beschermlagen en is afgewerkt met een pural topcoating voor een optimale bescherming. De dakgoten en hemelwaterafvoeren zijn hierdoor buitengewoon duurzaam en sterk. Daarnaast vergt Rainsystem nauwelijks onderhoud en heeft het systeem een extra lange levensduur; onder alle, zelfs extreme, weersinvloeden. Dit bewijzen de tests die het dakgootsysteem heeft doorstaan. Rainsystem staat dus voor gegarandeerde kwaliteit.

Rainsystem Rectangular

Een ander model dan de typen 125 en 150, maar gebaseerd op hetzelfde principe! Deze 'vierkante' variant van het Rainsystem biedt grote voordelen, aangezien het een sterk, duurzaam product betreft dat zeer makkelijk te monteren is. De verschillende onderdelen kunnen zo in elkaar geschoven worden en eenvoudig worden afgekit.

Het Rainsystem Rectangular systeem is in de eerste plaats zeer stevig. Dit blijkt onder andere uit de kern welke bestaat uit een verzinkte staalplaat van 0,60 mm dik. Deze solide plaat is aan beide zijden voorzien van meerdere beschermlagen en is afgewerkt met een pural topcoating voor een optimale bescherming.

De dakgoten zijn te bestellen in lengte's van 2,0 en 3,0 meter en in 4,0 en 6,0 meter. Allen zijn ze standaard voorzien van een optromping. waardoor je eenvoudig de goten kunt koppelen, tevens worden er eindkappen , beugels en doorvoeren bij geleverd.