Partner

Siemensma BV

Aannemersbedrijf JS Siemensma bestaat dit jaar precies dertig jaar. Een solide familiebedrijf, dat beschikt over alle kennis, kunde en keurmerken op het gebied van bouwen. Voor het plaatsen van een dakkapel, maar ook het verzorgen van een complete op- of aanbouw is men hier al drie decennia lang aan het juiste adres.??

Bedrijfsoverzicht Siemensma BV

Gevelbekleding, waardevolle investering

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. De bekleding moet lang meegaan en het liefst ook milieuvriendelijk zijn.

Verschillende modellen gevelbekleding

Met de kunststof gevelpanelen van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Duurzame gevelbekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm.

Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen. Het wordt in de volksmond ook vaak rabatdelen of kunststof schroten genoemd.

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie!

Meer lezen over
'Gevelbekleding, waardevolle investering'?

meer van deze professional

Meer leefcomfort met aan- of uitbouw

Altijd al gedroomd van een keuken met een kookeiland? O...

Voordelen van kunststof kozijnen

De ontwikkeling van het kunststof kozijn is in de laats...

Verruim uw woning

Vind u uw woning fijn maar eigelijk te krap? Verhuizen ...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.