Aluminium gevelbekleding: een hedendaagse look voor je woning

Je houdt van een moderne bouwstijl, maar de gevels van je woning weerspiegelen dit niet. Hoe geef je je gevels makkelijk een hedendaagse uitstraling?

Gevelbekleding Deco Wall met handig kliksysteem

De aluminium gevelbekleding Deco Wall bestaat uit een handig kliksysteem met verticale of horizontale profielen in verschillende designs. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven je woning meteen een strakke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem vrijblijvend contact op met een dealer in je buurt voor advies.

Bepaal zelf de kleur en het lijnenspel

Met vier verticale profielen (smal, breed, diep of open) en één horizontaal profiel, bepaal je zelf het lijnenspel van je woning. Ook qua kleur is de keuze eindeloos. Bij de Belgische aluminiumfabrikant Aliplast kies je uit een uitgebreid kleurengamma waarin tal van kleuren een 25 jaar Seaside kleurgarantie hebben. Maak kennis met Aliplast en bekijk inspirerende projecten.

Tips voor een origineel resultaat

Zin gekregen om creatief uit de hoek te komen? Een extra speciaal kleurenspel bekom je door het achtergrondprofiel van je gevelbekleding in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel. Door ook je deuren en poorten mee te bekleden geef je je woning ook een unieke look. Je kunt de Deco Wall gevelbekleding zelfs voor je raam laten doorlopen. Zo breng je daglicht naar binnen, maar geniet je toch van de nodige privacy.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De keuze voor aluminium is niet toevallig. Aluminium is duurzaam, uiterst sterk en eenvoudig te onderhouden. Met Deco Wall gevelbekleding profiteer je van al deze voordelen. Je gevelbekleding is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft jaren mooi. De poederlak zorgt voor een goede beschermlaag en het behoud van je gekozen kleur.

Wil je de eigentijdse en duurzame Deco Wall gevelbekleding gaan bekijken in een showroom? Ontdek dan hier een dealer in je buurt. Spring er eens binnen en krijg advies op maat voor jouw project.