Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht oljahoutbouw.nl

Houtbouw garages

Ook voor het maken van een houtbouw garage bent U bij Olja aan het juiste adres. Bij ons kunt U niet alleen kiezen uit een breed assortiment standaard maten houten garages, maar is het ook mogelijk om Uw eigen ideeen en wensen te laten uitvoeren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om het bouwpakket, wat wij op de door U gewenste plek kunnen afleveren, zelf op te bouwen of dit te laten verzorgen door ons team van gespecialiseerde timmerlieden.

Er is veel mogelijk op het gebied van houtbouw. Neem contact met ons op om uw ideeen door te spreken en wij zorgen voor een advies op maat!

Meer lezen over
'Houtbouw garages'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.