Partner

Hörmann Nederland B.V.

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht hormann.nl

Garageroldeur RollMatic

De RollMatic garagedeur van Hörmann creëert echt veel plaats voor en in de garage. Om te parkeren kunt u direct tot voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond in de garage vrij. Het RollMatic-deurprofiel is uit hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium vervaardigd en standaard uitgerust met moderne Hörmann-aandrijvingstechniek.

Motieven van stalen vullingen

In dit design alléén bij Hörmann
Kies voor de sympathieke, moderne M-profilering of de elegante S-cassetten.
Voor het deurblad en het kozijn gebruikt Hörmann vuurverzinkte staalplaat met een hoogwaardige polyestergrondlaag. Deze materiaalcombinatie wordt bovendien nog van een woodgrainprofilering voorzien. Dat betekent de beste langdurige bescherming tegen weersinvloeden en lichte krassen.
Of je nu voor een deurblad met profilering of met cassetten kiest, Hörmann garandeert u steeds een absoluut gelijkmatige profilerings- of cassettenafstand. Alle panelen zijn steeds even hoog. Vanzelfsprekend levert Hörmann ook de bijpassende zijdeuren. Halve oplossingen bestaan bij Hörmann niet.
 

M-profilering                                               S-cassette

 

RollMatic creëert plaats

RollMatic creëert plaatsDe RollMatic garagedeur van Hörmann creëert echt veel plaats voor en in de
garage. Om te parkeren kunt u direct tot voor de deur rijden. Bovendien blijft
het plafond in de garage vrij. Het RollMatic-deurprofiel is uit hoogwaardig,
corrosiebestendig aluminium vervaardigd en standaard uitgerust met
moderne Hörmann-aandrijvingstechniek.

Meer lezen over
'Garageroldeur RollMatic'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.