TaHoma Smart Home

Bedien je verlichting op afstand met smartphone, tablet of met de draadloze scenariospeler met de Somfy TaHoma Smart Home Starter Kit.

Somfy TaHoma Smart Home Starter Kit

Het startpakket van Somfy om je verlichting in huis op afstand te bedienen. Bediening kan met de meegeleverde afstandsbediening, smart phone of tablet. Onderdeel van het verlichtingspakket is de Somfy TaHoma, het huisautomatiseringssysteem van Somfy. Hiermee kun je niet alleen je verlichting bedienen maar ook uw met Somfy uitgeruste zonwering, rolluiken, raamdecoratie, garagedeuren, tuinpoorten, sensoren, raamsloten en meer.

De TaHoma Starter Kit Verlichting van Somfy bestaat uit:

- 1x Somfy TaHoma box: dit draadloze huisautomatiseringssysteem bedien je alle gemotoriseerde of elektrische producten van Somfy en andere merken die gebruik maken van het RTS of io-protocol. Hiermee is het mogelijk om producten in en om huis met smartphone of tablet te bedienen.
- 3x Afstandbedienbaar stopcontact: plug & play afstandsbedienbaar stopcontact. Bedien met smartphone, tablet of Somfy afstandsbediening. Werkt op basis van het Somfy RTS protocol.
- 1x 5 kanaals afstandbediening: zilverkleurige 5-kanaals afstandsbediening, Telis 4 RTS Pure. Bedient voor 4 producten en één product groep. Werkt op het Somfy RTS protocol. Klik hier voor meer informatie over de Somfy Telis 4 RTS Silver afstandsbediening

Wat is er mogelijk met de TaHoma Smart Home Starter Kit?

Scenario: Naar bed
Je hebt net de hele avond naar Netflix gekeken en bent op de bank in slaap gevallen, het is echt tijd om naar bed te gaan nu. Doe jezelf een plezier en zorg dat je de TaHoma box hebt geinstalleerd. je hoeft zich geen zorgen meer te maken over het uitschakelen van de verlichting, simpelweg één druk op de knop en je kunt naar bed!

Scenario: Wintertuin
Tijdens de zomer zorg je ervoor dat je tuin er mooi en kleurrijk uitziet. Maar hoe zit dat 's winters? Je wilt natuurlijk niet vanuit je huis een donkere tuin inkijken. Versier je tuin met verlichting en accessoires en zet alle verlichting tegelijk aan met slechts één klik. Dankzij je TaHoma box kan dat eenvoudig met de app of met de bijgeleverde afstandsbediening, dus je hoeft de kou er niet voor te trotseren.

Scenario: Huis in en uit
Het is 6 uur 's avonds en je komt thuis na een lange dag werken. Dankzij de tijdsinstellingen die je hebtj gemaakt in de TaHoma app op je telefoon en zijn de lampen in huis aan, zodat je niet een donker huis in hoeft te stappen. De volgende ochtend moet je je haasten naar je werk en terwijl jeu onderweg bent, slaat de twijfel toe. Staat de verlichting wel uit? Met de TaHoma app kun je dit op afstand controleren en zonodig via de app de verlichting alsnog uitschakelen.

Bekijk hier welke uitbreidingen op je Smart Home mogelijk zijn met deze Starter Kit. 

 

De TaHoma in beeld

Direct aanschaffen

Klik hier om direct naar de webshop van Somfy te gaan.