ThyssenKrupp Encasa introduceert luxueuze huislift

HE 7 Huislift primeur op het gebied van particuliere domotica in Nederland.

HE 7 Huislift primeur op het gebied van particuliere domotica in Nederland.

ThyssenKrupp Encasa introduceert een nieuw type lift voor particulieren in Nederland; de HE 7 Huislift. Dit is de eerste luxueuze push-to-go huislift in Nederland die geheel op het interieur van de woning afgestemd kan worden. 

Arina van Oost, Managing Director van ThyssenKrupp Encasa: 'De HE7 Huislift is gemaakt om thuis te kunnen bewegen zoals jij dat wilt, in een stijl die bij jou past. De Woonbeurs biedt voor ons de perfecte plaats om dit concept te introduceren. De liften zijn namelijk niet enkel een praktische toevoeging, ze vormen ook een bijzonder en exclusief sieraad voor je huis', aldus Van Oost.


De HE 7 Huislift is in bijna elke woning inpasbaar. 'Men denkt vaak dat de installatie van een lift in huis een groot en complex project is.. De HE 7 vereist echter minimale aanpassingen in de woning, waardoor deze relatief eenvoudig ingebouwd kan worden. Hierdoor is de HE 7 uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw'. Volgens Van Oost zijn in andere delen van de wereld, zoals Noord-Amerika en China, huisliften al een gebruikelijker onderdeel van de grotere en luxe woningen.


De HE 7 Huislift is een conventionele lift met een zachte aandrijvingstechniek, waardoor de beweging nauwelijks voelbaar is en de lift zeer comfortabel is in gebruik. Om de liften voor ieder interieur geschikt te maken, zijn ze in vijf typen beschikbaar. Elk type lift wordt vervolgens op maat gemaakt, zodat deze naar persoonlijke smaak geïntegreerd kan worden in het huis of juist als architectonisch detail aan de gevel gebouwd kan worden. Van Oost: 'Wij zijn van mening dat technologie zich aan moet passen aan mensen en niet andersom. Het in- en exterieur van de HE 7 Huislift wordt daarom volledig afgestemd op de individuele wensen van de klant. Thuis is voor iedereen de meest persoonlijke omgeving en daar is vanzelfsprekend alleen plaats voor dingen die je mooi vindt en die bij je passen.'


Publicatiedatum: 5 augustus 2011


Meer informatie:www.tkencasa.nl

reacties
anderen bekeken ook

HomeTouch: deurcommunicatie en domotica

Veilige toegang op afstand: Gira S1

Huisautomatisering: domotica

Guido van Loon

Classe 100 intercom

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie