HDL Nederland

Partner

Domotica in de Woning

Met het HDL is een Domotica installatie nu voor iedereen toegankelijk. HDL buspro biedt elegante, betaalbare,

Domotica systemen zijn niet langer enkel voor de “Rich & Famous

Met het HDL is een Domotica installatie nu voor iedereen toegankelijk. HDL buspro biedt elegante, betaalbare, uitbreidbare en intelligente automatisering oplossingen voor elke woning en elk gebouw. Uitgangspunt is de gebruiker centraal te stellen en niet de techniek. Waarbij voorop staat dat alle bewoners vertrouwd zijn met de Domotica installatie door eenduidige en eenvoudige bediening.

Met een HDL Domotica systeem heeft u bij elke deur of doorgang slechts één enkele bediening voor verlichting, rolluiken, gordijnen, verwarming, koeling en zelfs audio. Niet alleen esthetisch prettiger maar ook een éénduidige bediening voor al deze verschillende technieken. In de gehele woning is de bediening overal hetzelfde. Daarnaast biedt HDL buspro u de mogelijkheid om alle bovengenoemde technieken te bedienen via één enkele applicatie op Smartphone of Tablet.

Verlichting

Met een HDL Domoticasysteem heeft men de mogelijkheid om verschillende instellingen, zogenaamde presets, op te slaan en aan te passen. Met deze presets creërt men met één druk op de knop de juiste verlichting voor bijvoorbeeld TV-kijken, een diner, koffie drinken, etc.

Om de juiste sfeer te creëren heeft men natuurlijk altijd de mogelijkheid verschillende lampen afzonderlijk van elkaar te dimmen met behulp van een applicatie op Smartphone of Tablet.

Thuiskomst en oriëntatieverlichting
Bij thuiskomst wordt de “thuiskomst” verlichting geactiveerd. De verlichting in bijvoorbeeld de hal, woonkamer en keuken brandt meteen op de door u gewenste sterkte. In de Slaapkamers, de overloop, badkamer en/of toilet stellen sensoren vast of iemand uit bed komt en dimt de verlichting naar een zeer laag dimniveau voor voldoende maar niet hinderlijk licht.

Een 'alles uit voor de gehele woning' functie
Met de 'alles uit' functie van het HDL Domotica systeem heeft men bij het verlaten van het huis de zekerheid dat alle elektronische apparatuur zoals de strijkijzer, het koffiezetapparaat of de wasmachine uitgeschakeld is.
Men kan hiervoor een centrale knop installeren bij de voordeur, maar het is natuurlijk beter om de 'alles uit' functie te koppelen aan het inbraakalarm.

MEER VAN DIT BEDRIJF