Partner

Gira Giersiepen GmbH & Co.KG

Toekomstgerichte techniek en flexibele oplossingen in combinatie met een hoge designkwaliteit – daarvoor staat intelligente techniek van Gira: automatische lichtbesturing, tijdafhankelijke temperatuurregeling, muziek in elke ruimte, comfortabele deurcommunicatie, integratie van beveiligingssystemen en nog veel meer functies voor comfort, veiligheid en efficiency.

Bedrijfsoverzicht www4.gira.com

Designconfigurator

De Gira designconfigurator maakt het mogelijk: design naar wens makkelijk gemaakt.

Altijd maar wit en saai was gisteren – bij schakelaars en wandcontactdozen wordt individualiteit gevraagd. De Gira designconfigurator is daarbij een optimale ontwerphulp voor architecten en interieurontwerpers. De veelzijdige afdekraamvarianten van de Gira schakelaarprogramma's kunnen geheel naar wens worden gecombineerd met geselecteerde functies in verschillende kleuren en materialen.

Gira designconfigurator

Wie tegenwoordig bouwt, saneert of renoveert, die hecht waarde aan individueel wooncomfort. De voordeur, de tegels in de badkamer, de inbouwkeuken of de verf op de muren – voor elke smaak is er het juiste. Vervelend, wanneer dan lichtschakelaars, wandcontactdozen of het huisstation op de gang het harmonieuze totaalbeeld verstoren. In plaats daarvan zou de complete elektrotechnische installatie zich naar het architectonische vormgevingsconcept moeten voegen. De Gira designconfigurator is de optimale ontwerp- en advieshulp voor architecten en interieurontwerpers om de passende look voor alle Gira schakelaarprogramma's te creëren en aan hun opdrachtgevers te presenteren: eenvoudig, snel en gemakkelijk onder www.gira.de/designkonfigurator.

De veelzijdige afdekraamvarianten kunnen geheel naar behoefte met verschillende basiselementen en functies worden gecombineerd. Mat of glanzend, kunststof zuiver wit of roestvrij staal, glas in beschaafd zwart of liever met een kleurrijke dieptewerking – alles is mogelijk. Met slechts een paar muiskliks komt men tot het individueel gewenste design. Een galerij met afbeeldingen van voorbeeldinterieurs met geselecteerde designvarianten en functies uit de talrijke Gira schakelaarprogramma's helpt bij de juiste keuze. Met een 3D-aanzicht kan bovendien het eigen ontwerp worden bekeken vanuit verschillende perspectieven in een bereik van 120°. Zo komt naast het kleur- en oppervlakte-effect ook de ruimtelijke indruk optimaal tot zijn recht.

Met behulp van een favorietenlijst kunnen de persoonlijke samenstellingen worden opgeslagen en later snel weer worden opgevraagd – dankzij de gratis app voor iPhone en iPad ook onderweg of bij gesprekken met opdrachtgevers of de lokale installateur. Voor Android-apparaten is een geoptimaliseerde browserweergave beschikbaar. 

Meer lezen over
'Designconfigurator'?

meer van deze professional

Wandcontactdoos - verlichting

Gira biedt een intelligente oplossing: een wandcontactd...

Gira System 106

Gira System 106: nieuwe designs en functies aan de deur...

Meer wooncomfort in uw eigen woning

Meer wooncomfort in uw eigen woning met Gira

Toon alle 25 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.