Afgelopen met kabelkluwen

De Gira USB-voedingseenheid tweevoudig maakt een einde aan lastige kabelkluwen. Via twee stekeringangen kunnen alle mobiele apparaten met een uniforme kabel worden opgeladen.

Afgelopen met kabelkluwens

Gira USB-voedingseenheid tweevoudig

Mobiele telefoons hebben er een, PDA en MP3-speler ook en digitale camera's sowieso: elk mobiele apparaat heeft zijn eigen netvoeding. Dan is het overzicht al gauw ver te zoeken. Maar Gira presenteert een praktische oplossing. Met het Gira basiselement voor USB-voeding keert de orde terug. Met twee stekeringangen biedt het basiselement dubbel comfort zonder extra oplader.

Elk huishouden heeft ze – en niet te weinig. In de la liggen ze meestal, in een kluwen door elkaar. En het zoeken naar het juiste uiteinde in die zwarte kabelkluwen werkt menigeen op de zenuwen. Netvoedingen zijn nog altijd lastige accessoires van mobiele eindapparaten. Als het dan ook nog snel moet, doet zich het dilemma voor, wie er het eerst aan het lichtnet mag.

Inmiddels kunnen vele apparaten echter ook via een USB-aansluiting worden opgeladen. Het nieuwe basiselement USB-voeding tweevoudig van Gira biedt daarom gelijk dubbel comfort: de kabelkluwen verdwijnt en bovendien wordt tijd bespaard. Want voor het eerst presenteert Gira een USB-voedingseenheid met twee stekeringangen. Zo kunnen tegelijk twee eindapparaten via hun USB-aansluiting worden opgeladen. Dan hoeft er dus niet meer te worden gewikt of eerst de mobiele telefoon of de MP3-speler aan de beurt komt. En bovendien worden geen extra wandcontactdozen bezet gehouden. Daarvoor zijn slechts één resp. twee uniforme USB-verbindingskabels nodig, die vanaf nu in elke apparaat passen. Het zoeken naar de juiste oplader is voorbij.

De Gira USB-voedingseenheid tweevoudig kan in elke gangbare inbouwdoos worden geïnstalleerd en kan ook achteraf snel en probleemloos in plaats van een normale wandcontactdoos worden gemonteerd. Natuurlijk kan de Gira USB-voedingseenheid tweevoudig in alle Gira schakelaarprogramma's worden geïntegreerd en voegt hij zich daardoor harmonieus in elk designconcept. Met maximaal 1400 mA of tweemaal 700 mA laadstroom kunnen met het vast geïnstalleerde "laadstation" ook grootverbruikers snel worden opgeladen.

Iedereen die zijn oplader tot nu toe permanent in de wandcontactdoos liet zitten – en daarmee weliswaar een kabelkluwen wist te voorkomen, maar wel onnodig energie verspilde – wordt tegemoet gekomen door het geringe standby-vermogen van de Gira USB-voedingseenheid van nog geen 0,3 W.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.gira.nl