Huisnummer model Robina

TopEmaille Combi model Robina Grijs huisnummer 280x160mm.  De emaille Robina serie wordt geleverd met een speciale afstandhouder waardoor het huisnummer ca. 17 mm. van de muur zweeft! Er wordt gebruik gemaakt van een blinde bevestiging. Hierdoor onstaat een moderne uitstraling. De huisnummers met naam zijn kleurecht, graffiti - en UV bestendig. Gebold van vorm, basismateriaal 1,5 mm plaatstaal.

Over het merk

Het merk TopEmaille staat voor duurzaam kwaliteit emaille. Al meer dan 20 jaar worden volledig handmatig emaille huisnummers, naamplaten, straatnaamborden enz geproduceerd. Elk emaille product heeft een hoogwaardige glans. De emaille borden zijn UV- en weerbestendig.

Over Naambordjesexpert.nl

De bordjes van naambordjesexpert.nl zijn bestemd tegen alle weersomstandigheden. Het materiaal emaille is een mengsel van pigmenten en gemalen glas. Het materiaal is krasbestendig en glanst. Je kan ze zowel binnen als buiten toepassen. Het grote assortiment bestaat uit ouderwetse reclameborden tot verbodsborden. Onze 'hier waak ik' borden geven jouw schoothondje het kaliber van een waakhond. Gebruik onze borden voor veiligheid, decoratie, als huisnummer of om je familie samenstelling op mooie wijze bij de voordeur aan te kondigen. Ontdek op deze website het volledige programma.

 

 

Over Cubic Colors

Cubic Colors levert uitsluitend hoogwaardige producten van topleveranciers. Wij staan voor je klaar wanneer dat nodig is, want wij willen dat jij trots blijft op je aankoop.

De gehele organisatie en klantenservice wordt (inter)nationaal geregeld vanuit Garderen, de standplaats van ons kantoor, de showroom en een groot deel magazijn.

Ons doel is groeien met grip op goede producten! Samen met jou staan wij daarin sterk!

 

Onze shops