Houten Schuifdeur

Houten schuifdeuren van rustiek eiken met noesten. Inclusief bevestigingssysteem, vanaf €595,00. De deur wordt speciaal op maat gemaakt.

Houten schuifdeur

Houten schuifdeuren zijn ideaal bij ruimtes waar u wat minder ruimte heeft voor een deur. Een schuifdeur neemt namelijk veel minder ruimte in. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook heel leuk om te zien!

De schuifdeuren maken wij van Europees eiken Rustiek of Yellow Poplar. De deuren gemaakt van yellow poplar kunnen in een RAL kleur dekkend worden afgewerkt.

De europees eiken deuren zijn mooi om af te werken met olie of lak. U kunt hiervoor kiezen uit onze 25 kleuren en de deur kunnen wij dan voor u afwerken in de kleur die u mooi vindt.

Bij de schuifdeur zit ook een bevestigingrail en systeem, waardoor u gemakkelijk zelf de deur kunt ophangen.

De deur maken wij helemaal speciaal voor u op maat die u nodig heeft. Elke opening is immer anders. De levertijd is hierdoor circa 8 weken.

Wij raden aan om de maat van de opening te nemen en dan overal 5 cm extra te nemen zodat de deur goed over de opening valt.

Mocht u interesse hebben in een schuifdeur dan kunt u vrijblijvend een prijsopgave bij ons aanvragen. Stuur een mail naar info@fairwood.nl of kom langs in onze showroom.