array(1) { ["path"]=> string(30) "www.glazz.nl/glazen-schuifdeur" }
Partner

GLAZZ®

GLAZZ® is een sterk merk met een divers assortiment mooie, complete producten van glas voor in en om het huis. Douchecombinaties, (schuif)deuren, tafelbladen, keukenachterwanden, keukenbladen, windschermen, etc. Het leveren van onderscheidende producten aan tevreden klanten is de missie.

GLAZZ® biedt zowel standaard als maatwerk oplossingen. Alle producten worden in de eigen fabriek gemaakt. En doordat GLAZZ® onderdeel is van de grootste zelfstandige Nederlandse vlakglasbewerker, beschikt het als jong en vernieuwend concept toch over bijna honderd jaar ervaring!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht GLAZZ®

Glazen schuifdeur

Werk uw interieur af met glas

Heeft u beperkte ruimte, een nis die u wilt aflsuiten, of ruimtes die u van elkaar wilt scheiden? Dan is een glazen schuifdeur een goede keuze. De schuifdeur zorgt voor privacy, maar geeft toch een ruimtelijk gevoel.

GLAZZ® heeft twee typen schuifdeuren in haar assortiment. Glazen schuifdeur Boris heeft stoer RVS beslag en is leverbaar in zes standaard maten en als maatwerk. Bij glazen schuifdeur Olaf is het railsysteem netjes weggewerkt met een aluminium kap.  

Beide deuren zijn leverbaar in zowel helder als satijnglas. Daarnaast kunt u kiezen voor een volvlak gelakte uitvoering of zeefdruk patronen. Alle producten van GLAZZ® zijn uitgevoerd in thermisch gehard veiligheidsglas.  

Zie je het zelf niet zitten om de schuifdeur te monteren? Geen probleem, GLAZZ® biedt een inmeet- en montageservice.

Meer lezen over
'Glazen schuifdeur'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.