Digitale deurcamera uitgebreid met trildetectie

Nieuw! Digitale deurcamera's met trildetectie.

Met een digitale deurcamera kunt u snel en eenvoudig zien wie er voor uw deur staat. Hiermee creëert u een veilig gevoel in huis. Het assortiment digitale deurcamera’s is uitgebreid met twee deurcamera’s, voorzien van een nieuwe functie: trildetectie.Met een digitale deurcamera kunt u snel en eenvoudig zien wie er voor uw deur staat.Hiermee creëert u een veilig gevoel in huis. Het assortiment digitale deurcamera’s is uitgebreid met twee deurcamera’s, voorzien van een nieuwe functie: trildetectie.

Creëer een veilig gevoel

Met de digitale deurcamera’s 1.1 en 2.2 van Intersteel kunt u eenvoudig zien wie er voor uw deur staat. Met het 4 inch LCD scherm en een kijkhoek van 105 graden heeft u altijd goed en duidelijk beeld. Het formaat van beide deurcamera’s is 139 x 77 x 16 mm (h x b x d). De digitale deurcamera’s zijn eenvoudig te installeren, werken op 4 AAA batterijen en zijn geschikt voor deuren van 38 – 110 mm dik. Met het aanschaffen van een Intersteel digitale deurcamera creëert u gemakkelijk een veilig gevoel in huis.

Digitale deurcamera 1.1 en 2.2

De digitale deurcamera 1.1 is zowel horizontaal als verticaal bruikbaar. Deze deurcamera is voorzien van een trildetectie, waarbij er een alarm af gaat bij het forceren van de deur. De digitale deurcamera 2.2 gaat met de trildetectie een stapje verder. Bij het forceren van de deur wordt er automatisch een foto gemaakt. Daarnaast heeft de deurcamera 2.2 een extra functie: de belfunctie. Wanneer er iemand aanbelt, wordt er een foto of film van deze persoon gemaakt. Deze bestanden worden opgeslagen op de bijgeleverde geheugenkaart (micro SD card).

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen is het een vereiste om te kunnen zien wie er voor uw deur staat. Door een digitale deurcamera te plaatsen in uw woning, zorgt u ervoor om aan deze eis te voldoen. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl