Partner

MakroSol BV

MakroSol is een van de weinige bedrijven dat zich volledig gespecialiseerd heeft op het leveren en monteren van aluminium terrasoverkappingen en carports. Door de jarenlange ervaring en ons gespecialiseerd personeel kunnen zij u uitstekende kwaliteit bieden voor een eerlijke prijs. 

Zij plaatsen jaarlijks zo'n 600 overkappingen in heel Nederland, België, Duitsland en zelfs het Verenigd Koninkrijk. Materialen zijn uit voorraad leverbaar en in één dag wordt uw overkapping geplaatst! MakroSol verzorgt indien gewenst de volledige montage inclusief funderingen en rioleringswerkzaamheden. Ook de eventuele stroomaansluiting voor de verlichting zal door hen gespecialiseerd personeel uitgevoerd worden.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in een van de ruime showrooms aan de Reijmersbekerweg 27 te Nuth (langs de A76) of aan de Willem van Konijnenburglaan 1 te Eindhoven (bedrijven terrein “De Kade”).

Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen met 045-5778564 of neem een kijkje op hun website www.makrosol.nl

 

 

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht makrosol.nl

MakroSol carport beschermd uw auto tegen alle weersinvloeden. MakroSol heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het maken van terrasoverkappingen, maar monteert daarnaast ook carports. Een carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden zoals regen, vorst, wind, etc.

Een carport kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en is in ieder seizoen een mooie aanvulling op uw woning/garage. In de winter hoeft u met uw auto onder de carport nooit meer te krabben en sneeuw te ruimen, in de zomer staat uw auto onder de carport lekker koel en beschut tegen de sterke zonnestralen. Als u in de regen moet in of uitstappen is dat met een carport geen probleem en als er viezigheid uit de lucht valt, heeft uw auto onder de carport er geen last van. Kortom een carport heeft het hele jaar door zeer veel voordelen.

Voordelen!

Onze carports zijn gemaakt van dikwandige aluminum profielen en polycarbonaat kunststof platen. Uiteraard zijn de carports ook in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Wij hebben 3 soorten polycarbonaat beplating op voorraad, te weten opaal, helder en warmtewerende venetian. De beplating welke wij gebruiken is aan 2 zijden beschermd tegen de schadelijke UV-straling van de zon en is 16mm dik. U kunt kiezen tussen 2 verschillende soorten carports: de rechte variant of het zogenaamde zadeldaksysteem. Ook is het mogelijk een carport volledig vrijstaand te laten plaatsen door ons.

Meer lezen over
'Carport'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.