string(1) "a"

Spring Fling Ring Alarm

Wil je een extra beetje zekerheid dat je pas opgeruimde huis veilig achter blijft? Dan stellen we je graag voor aan Ring Alarm.

03 April 2022

De eerste zonnige dagen zijn aangebroken. We kunnen eindelijk volop genieten van het lekkere weer. Voordat we de terrassen bestormen, laten we ons eerst focussen op de grote lenteschoonmaak -ruim overvolle lades op, zorg dat je die ene kapotte lamp repareert en voorzie je huis van de slimste gadgets, waardoor je met een gerust gevoel uit huis kunt. Wil je een extra beetje zekerheid dat je pas opgeruimde huis veilig achter blijft? Dan stellen we je graag voor aan Ring Alarm. 

Ring Alarm

Ring Alarm is dit jaar je spring fling, deze zorgt er namelijk voor dat jij je helemaal goed voelt, door precies te weten wat er gebeurt wanneer je van huis bent. Het systeem is eenvoudig in te stellen binnen enkele stappen, zelfs als je helemaal niet handig bent. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wil, door het toevoegen van bijvoorbeeld een bewegingsdetector, Glass Break Sensor of zelfs een indoor Cam om een oogje in het zeil te houden wanneer je uit huis bent.


Ring app

Het fijne aan het alarmsysteem van Ring, is dat alles gemakkelijk te bedienen is via de Ring app. Zo krijg je direct een melding op je smartphone of tablet, wanneer er een raam wordt geopend of iemand je pas opgeruimde woonkamer inloopt. Je kunt door middel van het dashboard gemakkelijk alle aangesloten apparaten bedienen. En ben je nou in alle haast naar het buiten gerend en vergeten je alarm aan of uit te zetten? No worries, dit kun je gewoon vanaf het zonnige terras doen.


Installatiestress?

Heb je nou twee linkerhanden en geen geduld? We got you covered! Ring heeft een aantal tips onder elkaar gezet waarmee jij binnen no time je Ring Alarm hebt geïnstalleerd.

1. Maak een checklist met alles wat je aan wil pakken en waar je welk product in huis wil instellen. Zodat alle sensors door het gehele huis verspreid worden en bevestigd zijn op elke raam en deur.
2. Tijdens de spring cleaning die verloren schroevendraaier gevonden. Handig! Kun je dit direct gebruiken om je alarmsysteem en bijbehorende sensors mee op te hangen.
3. De app leidt je door elke stap van het proces. Voer voor de eenvoudigste configuratie alle stappen uit voor elk apparaat voordat je verder gaat met het volgende. Tijd voor een koffiepauze? Je kunt dan de app afsluiten en later verdergaan met het toevoegen van beveiligingsapparaten.
4. Heb je een kat die graag overal in klautert? Let dan goed op waar je de bewegingssensor hangt en dit niet in de buurt is waar de kat het meubilair op klimt. Zo voorkom je vals alarm.
5. Vergeet niet te genieten! De lente is aangebroken en de bloemen beginnen met bloeien. Wil je dit niet missen en even klaar met al dat klussen? Stel via je Ring-app, je net geïnstalleerde alarmsysteem in en ga er lekker op uit met een gerust gevoel!

Meer informatie: ring.com

Reacties