De Groot Camerasystemen B.V.

Partner

Mobiele cameraoplossing

De VMCU (Verrijdbare Mobiele Camera Unit) is een onderdeel van onze mobiele-, en flexibele cameraoplossingen en bestaat uit een hufterproof/vandalisme bestendige carrosserie waaronder hydraulisch wielen opkomen en wegzakken, zodat deze achter elke auto met trekhaak, vervoerd kan worden. De cameramast wordt hydraulisch opgelaten middels het bedieningspaneel. De kentekenplaat, de verlichting en de trekstang incl. dissel vallen na plaatsing in de carrosserie. De VMCU is zelf 230V energievoorzienend.


Het opzetten en het bedieningsgemak van de VMCU is zeer gebruiksvriendelijk en zo ontworpen dat na een korte instructie van één van onze medewerkers, iedereen de VMCU kan plaatsen.

Als de doelstelling van mobiel-, en flexibel cameratoezicht bekend is, wordt door ons de juiste (beweegbare) camera toegepast, welke uiteraard is voorzien van intelligente camerasoftware zoals o.a. privacy-mask (blinderen van privégebieden), motiondetectie (detecteren bewegende beelden) en presets (instellen van een cameratoer).

Al onze mobiele-, en flexibele cameratoepassingen zijn voorbereid voor de volgende verbindingen:
3G/4G
Ethernet
Radio/WiFi

Natuurlijk blijft het niet alleen bij de levering en installatie van het camerasysteem, maar onze dienstverlening gaat verder:

De Groot Camerasystemen levert ook een VMS (Video Management Systeem) waarop alle camerabeelden worden ontsloten. en de live-, en opgenomen camerabeelden vanaf een locatie en/of een mobiele commandopost kunnen worden uitgekeken en indien wenselijk worden opgeslagen. Natuurlijk kunnen we de camerabeelden ook inkoppelen op een nader te bepalen toezichtruimte of op een RTR (Regionale Toezicht Ruimte).

MEER VAN DIT BEDRIJF