Partner

Mastermate Beverwijk B.V.

Mastermate is de Technische groothandel voor de bouw, gerelateerde bedrijven zoals onderhoudsbedrijven en installateurs of woningcorporaties, met een sterke landelijke organisatie en een unieke combinatie van regionale familiebedrijven.

Het juiste hang- en sluitwerk op de deur

De keuze van hang- en sluitwerk en deurbeslag is een onderschat onderdeel van de werkvoorbereiding. 

Maatwerk

Een ondoordachte keuze kan vertraging en hoge kosten veroorzaken in de afbouwfase. Dat risico willen onze klanten niet lopen. Dus vragen ze onze specialisten advies over het juiste hang- en sluitwerk en sluitsystemen.

Bij hang- en sluitwerk voor deuren en ramen komt het aan op maatwerk. Letterlijk! Want door een verkeerd slot, cilinder, deurkrukken of een deurdranger doet een deur niet wat hij zou moeten doen. Voor bijvoorbeeld een vluchtdeur of een brandwerende deur is dat onacceptabel.

Goede planning voor de afbouw

U krijgt van onze specialisten hulp bij het opstellen van het sluitplan en de keuze van het juiste hang- en sluitwerk. Op basis van actuele kennis van producten, wettelijke eisen én ervaring met de bouwpraktijk krijgt u een advies op maat. Daarnaast ondersteunen onze specialisten u bij het maken van een planning voor het leveren en afhangen van deuren en het monteren van hang- en sluitwerk. U kunt dit onderdeel van de afbouwfase afvinken van uw lijstje!

Geef mij advies over hang- en sluitwerk

Vraag onze specialisten om een offerte of advies over hang- en sluitwerk en deurbeslag. Open de chat, stuur een e-mail of kom naar de vestiging in Beverwijk.

Meer lezen over
'Het juiste hang- en sluitwerk op de deur'?

meer van deze professional

Deurenservice

De functie van de deur is het uitgangspunt. Niet de deu...

Grip op toegang en beveiliging

Architect, aannemer, leverancier of installateur? 

Containerservice

De Mastermate ContainerService. U bepaalt of u de hele ...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.