Schaduw van Umbrosa; pure luxe!

De schaduwproducten van Umbrosa zijn pure luxe!

Umbrosa schaduwblad

Een plek in de schaduw, helemaal voor uzelf alleen en geïnspireerd door de natuur. Deze exclusieve schaduw ontstaat met het schaduwblad Rimbou Lotus of Venus van Umbrosa, een bladgevormde of driehoekgevormde schaduwbrenger dat speciaal voor jou schaduw creëert waar jij dat wilt. Een aluminium glasvezel frame met rvs pedaalmechanisme zorgt ervoor dat deze designproducten gemakkelijk aan te passen zijn aan de positie van de zon. Umbrosa rekent met het individuele schaduwblad af met de wereld van de klassieke parasols. Rimbou Lotus en Venus van Umbrosa zijn in Nederland exclusief te verkrijgen bij Zonz Sunsails.

Voor degenen die een eigen plaats uit de zon willen is de Rimbou Lotus of Venus van Umbrosa perfect. Een verkoelende schaduw per individu. Ideaal voor aan het zwembad of op luxe zonweides. Het exclusieve en strakke uiterlijk zorgt voor een aantrekkelijke buitensfeer.

Parasols Umbrosa

Blikvanger en schaduwdoek in één! De Umbrosa Eclipsum design schaduwdoek zonwering set is elegant, sierlijk en heeft tegelijkertijd alle voordelen van een functionele parasol. Opvallende kosmische vorm. 360graden draaien van de voet én parasolring is mogelijk. Met hendel makkelijk in hoogte te verstellen. Exclusief verkrijgbaar bij ZONZ!

 

Umrosa Eclipsum parasol ZONZ

Daarnaast heeft ZONZ ook zweefparasol Icarus van Umbrosa in het assortiment!

De Umbrosa Icarus design zweefparasol schaduwdoek heeft een bijzonder en elegant ontwerp. Schaduwmaker en windscherm in een. Natuurlijke elegantie van het ‘grote blad aan de stengel’.

Parasol Icarus Umbrosa ZONZ

Schaduwdoek Umbrosa

ZONZ heeft ook verschillende schaduwdoeken van Umbrosa in het assortiment. Met de stijlvolle en flexibele Ingenua schaduwdoeken creer je makkelijk en snel een groot schaduwoppervlak. Ze zijn te verkrijgen in verschillende maten waarbij je de keuze hebt tussen waterdoorlatende of waterdichte doeken. Met Umrosa haal je het gevoel van pure luxe naar jouw eigen tuin of (dak)terras!

 

Schaduwdoek Rechthoek Umbrosa ZONZ

Schaduwdoek Beach Umbrosa ZONZ

Meer informatie

Wil je meer informatie over de luxe design producten van Umbrosa kijk dan eens op onze website of neem contact met ons op via info@zonz.nl.