Veranda

Weer of geen weer: buiten zitten kan altijd.

De Nederlandse zomers kennen we allemaal: dan is het een tijdje regenachtig en zelfs koud, een week later schijnt continu de zon en is het bijna tropisch warm. Met een veranda van Select Windows aan uw huis kunt u het hele voorjaar buiten zitten, weer of geen weer.

Open of dicht, altijd goed

De veranda’s van Select Windows bieden u altijd een plek waar u heerlijk zit. Met de wanden dicht als het buiten eigenlijk te koud is, of met de schuifwanden open om te genieten van de aangename buitentemperatuur. Ook als het echt heet is, is de veranda een prettige plek om te zitten: door de zonwering houdt u de hete zon buiten en ook met de volglazen wanden heeft u vrij uitzicht op uw tuin.

Koelt het ’s avonds toch erg af? Dat is ook geen enkel probleem. U zet gewoon de speciale verwarming aan, alle wanden dicht en u kunt gewoon buiten blijven zitten. Want zo voelt het wel, als buiten zitten. Door de volglazen wanden krijgt u echt het gevoel dat u niet binnen maar buiten bent, maar lekker warm en droog. Op deze manier kunt zelfs bijna het hele jaar buiten zitten, of het nu nog maar net lente is of al een tijdje najaar. Een Select Windows veranda is dus niet alleen een aanwinst maar ook een zeer waardevolle uitbreiding van uw woning.

Bezoek een Select Windows showroom

Overtuig uzelf van de voordelen van een veranda van Select Windows tijdens een bezoek aan onze showroom bij u in de buurt. Kijk op www.selectwindows.nl voor de dichtstbijzijnde Select Windows dealer en bespreek met hem alle mogelijkheden en voordelen. Uw woning is ’t waard!

De mooiste veranda!

Door uw terras te overkappen met een veranda van Select Windows, kunt u bijna het hele jaar rond genieten van uw tuin. Want of het nu warm, koud, droog of regenachtig is: u zit altijd goed. Bij mooi weer kunnen de schuifwanden open en bij slecht weer kan alles dicht en kan de verwarming aan. Zo geniet u altijd, binnen of buiten, van uw tuin.

Perfecte afwerking

Een aluminium veranda van Select Windows is opgebouwd uit duurzame profielen, voorzien van volglazen wanden. Of de veranda nu open of dicht is, u heeft altijd vrij zicht op uw tuin. Onze dealers zorgen voor vakkundige plaatsing van uw luxe terrasoverkapping, die u door de gebruikte materialen voor lange tijd extra woongenot oplevert.

Zonwering

De overkapping van uw terras kan voorzien worden van speciale zonwering, die boven of zelfs onder het glazen dak kan worden gemonteerd. Samen met de verlichting, verwarming en handige afstandsbediening wordt de veranda al snel uw favoriete plek in huis, ook als de zon fel schijnt.