Terrasoverkapping

Geniet nu meer van je tuin door middel van een MakroSol terrasoverkapping. Het is het verlengstuk van je huis. Wanneer je een terrasoverkapping hebt, kun je je tuinmeubilair met een gerust hart buiten laten staan en hoef je niet meer naar binnen te vluchten voor de onvoorspelbare regenbuien.

Bovendien kun je door een terrasoverkapping langer genieten van de aangename temperatuur in de zomeravonden.

Polycarbonaat platen

Naast de montage van terrasoverkappingen, carports en screens levert MakroSol Nederland BV ook losse materialen. Zo kun je bij hen terecht voor veel verschillende soorten polycarbonaat platen. Al onze platen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden geproduceerd door één van de grootste kunststofproducent van de wereld, Sabic. Door de hoge kwaliteit van onze platen krijg je bij hen de maximale fabrieksgarantie van 10 jaar.

In de kunststofwereld zijn zeer veel verschillende aanbieders. Waar veel verschillende aanbieders zijn, zijn natuurlijk ook veel verschillende kwaliteiten. De kwaliteit van polycarbonaat beplating is iets wat je op het eerste gezicht niet goed kunt zien, maar wat zich na enkele jaren zal uiten. Zo is het zeer belangrijk een polycarbonaat plaat te kiezen die gemaakt is van nieuwe kunststof en geen gerecycled kunststof. Het gevolg van gerecycled kunststof is dat er zwakke plekjes in de plaat kunnen zitten welke bijvoorbeeld door hagelstenen kapot kunnen gaan. Hierdoor krijg je dus scheuren in de plaat met alle nadelige gevolgen van dien.

Verder is het zeer belangrijk te kiezen voor polycarbonaat beplating welke aan beide zijden beschermd is tegen de schadelijke UV-straling van de zon. De zogenaamde dubbel UV gestabiliseerde platen geven namelijk geen verkleuring, iets wat bij enkelzijdig UV gestabiliseerde platen al na 3 jaar begint. 

Terrasoverkapping in beeld

MakroSol terrasoverkappingen

MakroSol terrasoverkappingen zijn gemaakt van duurzaam gemoffeld aluminium en zijn leverbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. De polycarbonaat platen zijn verkrijgbaar in de standaard (melkachtige) opaalplaten en de heldere plaat. Als extra optie is er de speciale warmtewerende venetian plaat. Deze plaat heeft de goede eigenschap de zonnewarmte te weerkaatsen en het daglicht maximaal door te laten. Je hebt dus minimaal licht verlies in je woonkamer. Alle platen zijn aan beide kanten beschermd tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Hierdoor zal de plaat niet verkleuren! 

MakroSol verzorgt, indien gewenst, de volledige montage. Je moet hierbij denken aan het aanleggen van de riolering, het maken van de fundering, het aansluiten en afwerken van de verlichting.

Voordelen

De voordelen van een MakroSol terrasoverkapping op een rijtje:

- De terrasoverkapping is gemaakt van zeer duurzaam gepoedercoat aluminium;
- Tien jaar garantie op het materiaal;
- MakroSol levert uitsluitend maatwerk! De overkapping kan dus worden aangepast aan jouw persoonlijk wensen;
- MakroSol gebruikt uitsluitend lichtdoorlatende en aan 2 zijde UV-bestendige kunststof platen;
- De terrasoverkappingen zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en tevens ook in structuurlak;
- Standaard heeft de terrasoverkapping een geïntegreerde goot;
- MakroSol gebruikt uitsluitend witte rubbers, zodat de duurzaamheid van de platen gewaarborgd blijft;
- MakroSol kunnen tot zeven meter overbruggen zonder een paal in het midden te plaatsen;
- De energiezuinige SMD ledverlichting is dimbaar en wordt volledig voor jou aangesloten;
- Indien gewenst kun je een dimer op het licht door MakroSol laten aansluiten;
- Jouw terrasoverkapping kan achteraf altijd nog gemakkelijk dichtgemaakt worden door middel van een zijstuk of een MeGa-screen.