Livium Creative Louvres

Partner

Louvreline panelen

Voor een exclusieve en subtiele afscheiding van tuin en terras introduceert Livium nu de Louvreline panelen. Deze panelen worden verticaal toegepast en kunnen naast afscheiding ook worden toegepast als kozijnen en architectonische zonwering.

De panelen zijn 180 graden traploos verstelbaar voor optimale privacy, zicht én bescherming tegen wind. In dichte toestand vormen ze een gladde wand en zijn ze tevens verduisterend. 

Louvreline

In elke stand voegen de Louvreline panelen een geraffineerd designelement toe aan huis, terras of tuin. De panelen zijn verkrijgbaar in 125 en 200 mm breedte. Ze kunnen in iedere RAL kleur worden geleverd. Louvreline panelen zijn voorzien van een 75x50 aluminium frame rondom waarin de aandrijvingen en motor zijn weggewerkt. Er zijn dus geen aandrijfstangen, assen of motoren hinderlijk in het zicht. De panelen kunnen direct op het lichtnet worden aangesloten en kunnen met een meegeleverde afstandsbediening worden bediend.

Kenmerken

- Volledig maatwerk
- Verticale toepassing voor ramen / kozijnen of privacy-afscheiding voor terras of balkon
- Hoogwaardig aluminium
- De panelen zijn traploos 180 graden verstelbaar
- Volledig gladde wand in gesloten toestand
- Tal van afwerkingsmogelijkheden (poedercoating in vrijwel elke RAL-kleur en glansgraad, geanodiseerd, ook in houtnerf motief)
- Louvrebreedtes van 120 en 200 mm
- Handmatig of motorisch te bedienen

MEER VAN DIT BEDRIJF