Zonnelux

Partner

Wel graag een frisse bries door het huis maar liever niet de insecten? Horren van Zonnelux zijn de ideale oplossing voor u! Zonnelux horren zijn stijlvol.

Horren van Zonnelux

Wel graag een frisse bries door het huis maar liever niet de  insecten? Horren van Zonnelux zijn de ideale oplossing voor u! Zonnelux horren zijn stijlvol. Profielen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Kortom, een hor van Zonnelux kan beschermend en stijlvol tegelijk zijn.

Speciale oplossingen

Voor draai-kiepramen kan de flex inzet hor gemonteerd worden zonder te boren of schroeven. Dit kan bij aluminium en kunststof kozijnen. Zonnelux heeft ook verschillende oplossingen voor dakramen, ideaal voor de slaap- of zolderkamer. Zo kan je onbezorgd slapen met het dakraam open.

Het Zonnelux horren op maat programma, biedt u een uitgebreide keuze voor vrijwel ieder raam of deur.                                                                                                            

Een hor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Het grote voordeel hierbij is dat een hor weinig of geen lichtinval wegneemt, zo kunt u toch optimaal genieten van het daglicht in uw huis. De  horren van Zonnelux zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.  Bovendien leverbaar in verschillende kleuren gaas en profiel. Zonnelux horren hebben een lange levensduur.

Meer informatie over horren van Zonnelux?

Kijk dan hier: www.zonnelux.nl/horren/

 

MEER VAN DIT BEDRIJF

Aluminium jaloezieën

Bij Zonnelux raamdecoratie, vindt u op maat gemaakte horizontale jaloezieën. Ja...

Rolgordijnen

Duette®/Plissé

Plissé van Zonnelux bestaan uit een enkele laag gevouwen stof en duettes® uit ...