Partner

Zonnelux

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een sfeer die bij je past. Raamdecoratie speelt hierbij een belangrijke rol. Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raambekleding: van jaloezieën tot Duette® en van rolgordijnen tot shutters. Meer inspiratie op doen? Vind een Zonnelux dealer in jouw buurt!

Bedrijfsoverzicht zonnelux.nl

Horren van Zonnelux

Houd de insecten buiten met de stijlvolle horren van Zonnelux.

Horren van Zonnelux

Wel graag een frisse bries door het huis, maar liever geen insecten? Horren van Zonnelux zijn de ideale oplossing voor u! Een hor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Het grote voordeel hierbij is dat een hor weinig of geen lichtinval wegneemt. Zo kunt u toch optimaal genieten van het daglicht in huis.

Speciale oplossingen

Voor draai-kiepramen kan de flex inzet hor gemonteerd worden, zonder te moeten boren of schroeven. Erg geschikt bij aluminium en kunststof kozijnen. Zonnelux heeft ook verschillende oplossingen voor dakramen. Zo kunt u onbezorgd slapen met een open dakraam.

U heeft een uitgebreide keuze uit verschillende kleuren gaas en profielen. De horren van Zonnelux zijn er voor vrijwel iedere raam of deur. Zonnelux horren zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Meer informatie over horren? Kijk dan op de website van Zonnelux.

Meer lezen over
'Horren van Zonnelux'?

meer van deze professional

Shutters op maat van Zonnelux

Shutters zijn een stijlvolle oplossing voor uw woning.

Raamdecoratie om bij weg te dromen

In de slaapkamer staat verduisteren vaak op nummer 1.

Houten jaloezieën van Zonnelux

Meer sfeer creëren in uw woning? Ga dan voor de houten...

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.