Effectieve zonbescherming

Van een strakke, technische uitstraling, tot de meer elegante, ranke schermen en organische ronde vormen.

Terrasscherm of knikarmscherm

Juist door zijn simpele opzet, kunt u met een knikarmscherm alle kanten op. Maar vooral kiest u bij ons altijd voor kwaliteit. Want al onze zonneschermen beschikken over een volledig gesloten cassette waardoor het doek goed is beschermd. Daarnaast worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt zoals dik aluminium, Somfy motoren en doeken van Dickson of Swela.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is behoorlijk effectief en breed inzetbaar. Zo beschikt het over een paar stevige armen die zorgen voor de gewenste stabiliteit op open en onbeschutte plekken. Dit zorgt ervoor dat uitvalschermen praktisch altijd gebruikt kunnen worden, ook tijdens flinke wind en/of grote hoogte. De uitvalschermen beschikken over een volledig gesloten cassette waardoor het doek goed beschermd is tegen invloeden van het weer. Optioneel kan er worden gekozen uit diverse armen zoals een windvaste of stormvaste arm of een speciale arm voor montage op een balkon waardoor het uitvalscherm altijd is berekend op de manier waarop het gebruikt gaat worden.

Serrezonwering

Dankzij een serre of overkapping kan je van vroeg in het voorjaar tot ver in de herfst genieten van het buitenleven. Maar in de volle zomerzon kan het snel warm worden onder een glazen dak. Dan biedt serrezonwering een uitkomst; met één druk op de knop creëer je eenvoudig schaduw op je terras of serre. Omdat onze serrezonweringen oneindig gekoppeld kunnen worden is geen dak te breed! Serrezonwering is zowel onder als boven het dak te plaatsen.

Advies nodig?

Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.