string(1) "p"
Profielfoto van Zwartgroen
Zwartgroen
Industrieweg 5, 1619 BZ ANDIJK
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Een terrasscherm aanschaffen? 3 tips en tricks

Terrasschermen bestaan in allerlei soorten en maten en worden gebruikt voor verschillende doeleinden. We helpen je op weg met drie soorten terrasschermen!

1. Alleskunner

Ben je op zoek naar een alles-in-1 terrasscherm? Terrasscherm Inova is ontzettend multifunctioneel en kan zowel gebruikt worden als windscherm, regenscherm, privacyscherm of als zonnescherm. Dit is afhankelijk van het doek dat bij aanschaf gekozen wordt. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de zon, zonder last te hebben van tocht. De Inova kan zijdeling worden uitgerold en is daarom de ideale oplossing voor het zwembad, jacuzzi, balkon, boot, terras en veranda. Door het gebruik van duurzame materialen zoals aluminium en verzinkt staal, gaat de Inova jarenlang mee.

Bekijk hier terrasscherm Inova.

2. Moderne eenvoud

Ben je op zoek naar een eenvoudige bediening in een modern jasje? Terrasscherm Vento wordt veel gekozen vanwege haar gemak en comfort. De stevige slingerbediening zorgt ervoor dat het terrasscherm binnen een handomdraai een windvrije plek creëert op het terras. Zo kun je nog langer genieten van het buitenleven.

Bekijk hier terrasscherm Vento.

3. Oprolbaar

Net zoals terrasscherm Inova is ook terrasscherm Vita oprolbaar. Het verschil is dat de Vita van boven naar beneden uitgerold kan worden. Dit scherm geeft daardoor een nieuwe dimensie aan het buitenleven. De vVta kan worden gebruikt om schaduw te creëren tijdens zonnige dagen en houdt daarnaast ook wind en regen tegen. De perfecte oplossing om je veranda te transformeren in je favoriete plek!

Bekijk hier terrasscherm Vita. 

Stel je eigen terrasscherm samen

Of je interesse nu valt op de gebruiksvriendelijkheid van de Inova, de Vento of de Vita: deze schermen zijn samen te stellen naar je eigen smaak. Denk bijvoorbeeld aan:

• Kleurkeuze (van het doek en de cassette);
• Soort doek (windscherm, een regen & zonnescherm of een privacyscherm;
• Afmetingen (lengte en breedte op maat bestelbaar).

Luxxout dealer

De terrasschermen van Luxxout zijn kwalitatief en duurzaam. Ben je enthousiast geworden? Vraag dan een offerte op via info@zwartgroen.nl of bel naar 0228 748 123. Onze maatwerkspecialisten staan graag voor je klaar!

Bekijk hier al onze terrasschermen, windschermen en zonneschermen.