Brustor B25

Op zoek naar zonwering als verlengstuk van uw gevel? Dan is de Brustor B25 de keuze voor u. De Brustor B25 is een volledige gesloten knikarmscherm dat door zijn kleine afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel. Dankzij de perfect sluitende cassette zijn doek en onderdelen van deze zonwering optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. De Brustor is optioneel leverbaar met een geïntegreerde buismotor. Wanneer u bij Vonk & Vloer in Cruquius een Brustor B25 bestelt die breder is dan 3 meter 51, krijgt u de motor zelfs cadeau!

 

Impressie

 

 

Productomschrijving

Brustor B25, het volledig gesloten cassettescherm dat door zijn kleine afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel. De cassette is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium. Dankzij de perfect sluitende box zijn doek en onderdelen optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. Optioneel leverbaar met geïntegreerde buismotor, afstandbediening en/of zon en windmeter.

De maximale uitval is 3 m. De maximale breedte is 7 m voor een scherm in één stuk en 13 m voor een gekoppelde uitvoering. Als optie kan het verlichtingssysteem Led-Light op de armen (voorzien van kabelgoot) van de B-25 geplaatst worden bij bestelling van het scherm, of achteraf. Desgewenst is ook een voorlijst ondersteuning mogelijk.

Specificaties

Afmetingen

- breedte leverbaar tot 13 meter
- uitval tot maar liefst 375 cm
- minimale breedte bij 150 cm uitval: 205 cm
- minimale breedte bij 200 cm uitval: 257 cm
- minimale breedte bij 250 cm uitval: 300 cm
- minimale breedte bij 300 cm uitval: 350 cm

Opties

- elektrisch bediening in combinatie met een afstandsbediening 
- elektrisch bediening in combinatie met een afstandsbediening en een zon en windautomaat.
- schulprand.
- omkasting geleverd in overige RAL kleuren