Veranda Serrano Desire

Veranda Serrano: de oplossing van Desire Zonwering tegen een warme serre.

Veranda Serrano Desire Zonwering

Desiré Zonwering heeft de oplossing voor een warme serre: de Veranda Serrano.

Dit type is een prachtige aanvulling op je veranda of serre en is leverbaar in een scala aan schitterende kleuren. De warmte blijft buiten en subtiel gefilterd licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Elke serre is anders maar door de ingenieuze constructie is elke breedte mogelijk en kan de serrano ook verticaal geleverd worden. Deze zonwering wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening.

Doek Veranda Serrano

Voor de doekkleuren kun je een keuze maken uit zonneschermdoek of soltisdoek (UV-bestendig). De doeken zijn voor 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij. Solistodoek is vervaardigd uit gecoate polyester garens met zeer hoge treksterkte. Solistodoek is tevens UV-bestendig, vuilafstotend en afwasbaar. Verkrijgbaar in een scala van werkelijk schitterende kleuren.

Constructie Veranda Serrano

De robuuste onderlat herbergt een ingenieus, maar eenvoudig, spansysteem waardoor het doek optimaal gespannen blijft. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltjes gegarandeert bovendien een goed functioneren van de veranda-zonwering en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders. De Serrano is koppelbaar, zodat de breedte vrijwel onbeperkt is. Met behulp van de verstelbare hoekverbindingen is het zelfs mogelijk om de Serrano verticaal te laten lopen!

Bediening Veranda Serrano

Type Serrano wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Tegen meerprijs kan de bediening volautomatisch verlopen met behulp van een zon-en windautomaat.