Water in de tuin

Een vijver in de tuin schept rust. Kom en ervaar hoe u zelf eenvoudig een vijver in uw tuin creëert.

Een vijver naar eigen inzicht

Door het gebruik van EPDM rubberfolie, voor duurzame, waterdichte bekleding van vijvers en waterbassins, is de vorm en het formaat van de vijver vrij en geheel naar eigen inzicht te maken. Uw vijver zelf ontwerpen & vormgeven, dat is nu mogelijk. Een elastisch, oersterk, vorstbestendig en vrijwel onbeperkt toepasbare rubberfolie. Duurzaamheid is verzekerd: onze vijverfolie heeft een levensduur van minimaal 30 jaar en is vanzelfsprekend 100% UV- en ozonbestendig. Vissen en planten kunnen direct na de aanleg in het water worden uitgezet. De mogelijkheden zijn legio - ook wat verlichting betreft, want u wilt ook 's avonds van uw vijver kunnen genieten. Wij geven u graag nog een tip: plant u geen riet of bamboe in de buurt van uw vijver. Tegen de nieuwe uitlopers van deze agressieve planten is zelfs onze EPDM niet opgewassen.

Lichttechniek

Uw vijver verdient aandacht en mag gezien worden. Alles wat u nodig heeft om een vijver aan te leggen en te gebruiken vindt u bij Boji. Boji biedt een breed en in kwaliteit uniek assortiment producten aan. Voorbeelden hiervan zijn de mobiele groene wanden, ledverlichting, electra, pompen, waterornamenten en alle overige (vijver)toepassingen. Het digitaal aansturen van tuin- en vijververlichting via uw tablet of smartphone behoort ook tot één van de vele mogelijkheden! Kom langs en laat u informeren en inspireren.

Wij nemen voor u de tijd  en geven u graag meer informatie. Belt u ons alstublieft, of geeft u uw telefoonnummer door via de mail, zodat wij contact met u op kunnen nemen. In overleg zorgen wij ervoor dat u de informatie ontvangt die u wenst.