Pomp en filter

Voor helder vijverwater heb je een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt GARDENA complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel je tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.

Heerlijk helder vijverwater met pomp en filter van Gardena

Voor helder vijverwater heb je een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt Gardena complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel je tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.
 
De nieuwe UVC-vijverfilter-sets F5000S en F8000S lenen zich bij uitstek voor vijvers van 5.000 en 8.000 liter water. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd. Zoals het vermogen van de pomp, de capaciteit van het biologisch-mechanische filter met sponzen voor grof en fijn vuil, lavagesteeente, bio-elementen en UVC-licht om het water te desinfecteren en algengroei tegen te gaan. Een juist gebruik garandeert helder water.
De nieuwe UVC-drukfilter-sets PF1000 S en PF15000 S worden aangeboden voor vijvers van 10.000 tot 15.000 liter. Ook deze sets hebben alles om vijverdromen waar te maken. Het drukfilter met geïntegreerd UVC-licht laat zich in de bodem ingraven en kan tegelijkertijd gebruikt worden voor een beekloop tot op anderhalve meter hoogte. Bij juist gebruik geldt ook hier een garantie voor helder water.
De nieuwe vijverfilters met waterspelpompen-sets FFP3000 en FFP5000 zijn ideaal voor kleinere vijvers van 3.000 tot 5.000 liter. Met kleine, compacte onderwaterfilters kan tegelijkertijd een waterspelpomp aangestuurd worden. De sets bevatten geïntegreerde waterspelpompen, een in hoogte traploos verstelbare telescoopbuis met kogelgewricht en makkelijk te wisselen sproeikoppen.
Meer van Husqvarna Nederland BV Bekijk alle

Sproeier AquaContour

Stelt u zich eens voor: een tuin die met smaak en fantasie is vormgegeven en één en al afwisseling biedt. Met bloemen, heesters en rozen, met struikgewas voor luwte en privacy, met een vijver bij het terras en met een gezellige zithoek. Om ieder gedeelte exact te beregenen is er nu de nieuwe, unieke multi-instelbare sproeier AquaContour automatic van GARDENA. Een wereldprimeur! Deze sproeier zorgt ervoor dat iedere tuinzone z’n natje en z’n droogje krijgt. Met andere woorden: wat nat mag worden, krijgt water. En wat droog moet blijven, blijft droog. Zonder water te verspillen. Zo eenvoudig is beregenen op maat!

Husqvarna Nederland BV

AquaContour automatic

Stel je eens voor: een tuin die met smaak en fantasie is vormgegeven en één en al afwisseling biedt. Met bloemen, heesters en rozen, met struikgewas voor luwte en privacy, met een vijver bij het terras en met een gezellige zithoek. Om ieder gedeelte exact te beregenen is er nu de nieuwe, unieke multi-instelbare sproeier AquaContour automatic van GARDENA. Een wereldprimeur! Deze sproeier zorgt ervoor dat iedere tuinzone z’n natje en z’n droogje krijgt. Met andere woorden: wat nat mag worden, krijgt water. En wat droog moet blijven, blijft droog. Zonder water te verspillen. Zo eenvoudig is beregenen op maat!

Husqvarna Nederland BV

Bodemvochtigheidssensor

Sproeien uit de kraan is schitterend, het spaart tijd en moeite en het doet de planten goed. Met de nieuwe bodemvochtigheidssensor van GARDENA kunnen tuinliefhebbers nu ook nog geld besparen. Dit handige apparaatje is namelijk een denker en een doener op het gebied van tuinbewatering. Het meet nauwkeurig de vochtigheid van de aarde en stuurt vervolgens de beregening aan. Geheel op maat. Zo komt het water precies op plaatsen waar het nodig is, waardoor je flink wat geld bespaart!

Husqvarna Nederland BV