Partner

B-pex

DE COMPLETE VIJVERGIDS

Vijvers, maken u huis en tuin compleet. Liefhebbers van vijvers en vissen zullen kiezen voor een koi vijver of een groot aquarium. Anderen hebben liever een fontein vijver, of een zwemvijver. Hier kunt u een nieuw tuin idee opdoen dat in het tuin ontwerp past. Voor de aanleg van een vijver geven wij tips, en voor de materialen kunnen wij ook zorgen. Zo verkoopt bijbart.com vijverfolie, lava substraten voor natuurlijke vijver filters van zwemvijvers en koi filters, vijverpompen, vijver en tuin verlichting, vijverplanten etc.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht bijbart.com

Microbe-Lift

AquaForte biedt je de oplossing voor een natuurlijk schone en tegelijk heldere zwemvijver. Wij stellen aan je voor: Microbe-Lift Natural Clear, dat organisch afval verwijdert uit je vijver. Combineer dit product met de Natural Algea Control (reduceert algengroei) en de Natural Sludge Reducer (breekt bodemslib af). En je krijgt echt het allerbeste team dat je je kunt voorstellen. Je kunt het product bestellen via B-pex.

 

Productomschrijving

In 3 stappen naar een heldere en gezonde zwemvijver
De waterkwaliteit van zwemvijvers kan sterk worden verbeterd door het gebruik van uitgekiende, microbiologische technieken die vervuiling veilig en efficiënt verwijderen. Dit unieke zuiveringsproces maakt gebruik van natuurlijke biologische processen voor het herstel van het biologisch evenwicht in je zwemvijver. Organische afvalstoffen in het water en bodemslib worden effectief verwijderd. Dat kan nu probleemloos met de 3-stappen-formule van Microbe-Lift.

 

 

 


Microbe-Lift – Natural Clear
• Geselecteerde bacterieën zorgen voor biologisch evenwicht in uw zwemvijver
• Breekt o.a. vogeluitwerpselen, dode bladeren en organisch afval af
• De bio-enzymen breken ook het natuurlijke slib af.
• Verhoogt het opgeloste zuurstofgehalte.
• Verwijdert eventuele vervelende geuren.
• Is milieuvriendelijk en veilig voor mensen, dieren en planten.

Naast Natural Clear is er ook de Natural Algea Control en de Natural Sludge Reducer.

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'Microbe-Lift'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.