AquaMobi waterornamenten

Water, schoonheid en beweging zijn samengebracht in de AquaMobi waterornamenten. De ornamenten zijn verkrijgbaar via B-pex en dienen als decoratie van je vijver. Door de vorm, de eenvoud en de gebruikte materialen past het waterornament van AquaMobi prachtig in een natuurlijke omgeving en zal het niet misstaan in een bak of kuip op het terras of in de tuin. De natuurlijke kleur van het ornament zal een prachtige eenheid vormen met het water in combinatie met een groene omgeving.

 

Impressie

 

 

  

 

Het waterornament aanleggen

   

Productomschrijving

AquaMobi waterornament Lilly

 

 

 

Een waterornament van AquaMobi Lilly heeft maar weinig water nodig. Een pomp vanaf 600 liter met een minimum opvoerhoogte van 1.50 meter en een ½'' aansluiting verdient de voorkeur. Met de kraan aan de voet kan de capaciteit geregeld worden. Een AquaMobi waterornament kan ook aangesloten worden op een aftak van een bestaande pomp of rechtstreeks aan een kraan aansluiting. Door het kliksysteem kunt u eenvoudig het ornament loskoppelen voor de winter of verwisselen met een andere AquaMobi. Een AquaMobi waterornament moet op een vlakke ondergrond staan en eventueel ondersteund worden door keien.

 


Buiten bereik van kinderen houden!
De waterornamenten kunnen scherpe randen hebben. Bescherm daarom uw handen en kleding bij het installeren van de AquaMobi. Bescherm dit ornament tegen vorst! B-pex raadt u aan de AquaMobi gedurende de winterperiode uit het water te halen en droog, vorstvrij op te slaan.
 
TIP: Dit waterornament is van rood koper gemaakt en zal langzaam een mooie natuurlijke kopergroene aanslag krijgen. Om de oorspronkelijke kleur te behouden kunt u het water ornament met een blanke lak bewerken.
 
TIP: Zet eens een onderwaterspot naast het ornament. Deze zal het ornament op bijzondere manier in de avond verlichten.