string(1) "p"

Veilig thuis met solar- en sensorverlichting

Het is erg belangrijk om ons, in ons eigen huis, veilig en ontspannen te voelen.

We maken het interieur én exterieur altijd erg gezellig met verschillende lampen. Buitenlampen voegen naast sfeer ook nog veiligheid toe aan ons huis. Leer meer over solar- en sensorverlichting!

Een must-have thuis: solarlampen

Buitenverlichting is een must-have in de tuin en op het terras. In de eerste plaats voor de gezelligheid, maar tuinverlichting heeft ook een andere functie: de veiligheid garanderen van je huis. Een echte must-have is verlichting op zonne-energie (solar). Het zonlicht wordt omgezet in elektrische energie dankzij de zonnepanelen aan het armatuur van jouw solar buitenlamp. Die elektriciteit wordt opgeslagen in de oplaadbare batterijen die de lamp in de avond van stroom voorziet. Check eens verschillende solarlampen bij lampenlicht!

Sensor verlichting

Hierin zijn twee verschillen: zo bestaat er verlichting met bewegingssensor of verlichting met een licht-donker sensor. De buitenlamp met licht-donker sensor zorgt ervoor dat je licht hebt wanneer het donker wordt. De lampen blijven heel de nacht branden en gaan automatisch weer uit als het ‘s ochtends licht wordt. Bij lampenlicht hebben we verschillende buitenlampen met een schemerschakelaar. Functionaliteit en sfeer in één!

Een buitenlamp met bewegingssensor heeft de ultieme veiligheidsfactor. Je lamp springt aan zodra er iemand binnen het bereik van de sensor komt omdat deze reageert op warmte. Op die manier worden ongenodigde gasten opgeschrikt. Maar ook jouw genodigde gasten of voor jezelf is deze lamp ideaal. Op deze manier vind je makkelijk de voordeur terug als het donker is. Ook bij lampenlicht kan je verschillende sensorlampen verkrijgen, van landelijke tot moderne varianten!

Het is aan te raden om een buitenlamp op voldoende hoogte te hangen. Hierdoor is de lamp en de sensor beschermd tegen spelende kinderen en inbrekers die de automatische lamp willen uitschakelen. Slim he?!