Tuinverlichting? Levenslange garantie tegen roest en corrosie

Voor liefhebbers van onderhoudsvrij tuinieren hebben wij de ideale oplossing: tuinverlichting van het Italiaanse merk Fumagalli.

Levenslange garantie tuinverlichting

Fumagalli zet kwaliteit op de eerste plek. Dit bewijzen zij door levenslang garantie te geven op hun tuinverlichting tegen roest- en corrosie. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben ze Fumatech® ontwikkeld. Een technologie die ervoor zorgt dat de producten van Fumagalli de stevige eigenschappen bevatten van staal en daarnaast een optimale weerstand bieden tegen corrosie, roest en zelfs tegen bijtende middelen zoals zout water. Deze tuinverlichting plaatsen vlakbij de kust is dus geen enkel probleem.

UV-gestabiliseerd en kleurvaste tuinverlichting

De beschermende laag waarvan de tuinverlichting van Fumagalli is voorzien, zorgt ervoor dat uv-straling geen invloed heeft op het vervagen van het materiaal en beschermt tegen allerlei weersomstandigheden. Daarnaast zijn de producten voorzien van een dubbele isolatielaag om het tegen schokken en temperatuurswisselingen te beschermen. De tuinverlichting kan dus perfect in zowel warme als koude weersklimaten worden gebruikt.

Schilderen niet meer nodig

Doordat de kleur van de producten is verwerkt in het materiaal zelf, blijft de tuinverlichting van Fumagalli zeer kleurvast en blijft het jarenlang als nieuw. Daarom zijn wij fan!

Zoek je een kwalitatieve tuinverlichting om je tuin, borderranden of tuinpaden te verlichten? Bekijk dan eens tuinsokkel Amelia 400 of prikspot Esther en laat je inspireren. De tuinverlichting van Fumagalli is makkelijk te installeren en met elkaar te combineren.

Meer weten over onze tuinverlichting?

Meer weten? Bekijk ons assortiment aan tuinverlichting hier. Onze maatwerkspecialisten staan je graag te woord via info@zwartgroen.nl of neem contact op door te bellen naar 0228 748 123.