Tuinverlichting led

De Tower L biedt vele mogelijkheden voor het ontwerpen van je tuinomgeving. Ze kunnen worden gebruikt als lichtpaden, maar ook als decoratie.

Smart & Green Tower L

Smart en Green Tower L, ledverlichting!


De Tower L biedt vele mogelijkheden voor het ontwerpen van je tuinomgeving. Ze kunnen worden gebruikt als lichtpaden, maar ook als decoratie. De behuizing van de Tower L bestaat uit sterk acrylraat wat ervoor zorgt dat de lampen lang meegaan. De buitenlamp waterdicht, waardoor ze ook perfect zijn voor de vijver of het zwembad. De Tower L is voorzien van 16 witte en 36 gekleurde LED-lampjes. Door de verschillende instelmogelijkheden zoals kleur- en rotatieselectie kun je zelf de sfeer van de verlichting bepalen. Ook is er de mogelijkheid om de kaarsfunctie in te schakelen wat zorgt voor een geel en flakkerend licht.

Met een opgeladen Tower L kun je tot 20 uur gebruik maken van de buitenlamp, ideaal voor lange zomeravonden of langdurige tuinfeestjes. Door het draadloze systeem kan je zelf bepalen waar de lampen geplaatst worden en kan je de verlichting makkelijk verplaatsen. Bij de buitenlamp kun je ook een afstandbediening bestellen wat het mogelijk maakt om vanaf een afstand de sfeer en de verlichting te bepalen.

Energieverbruik
De Tower L kan opgeladen worden in 5 uur door het oplaadbaarsysteem. Wanneer de Tower L volledig opgeladen is, kan de lamp, afhankelijk van het verbruik, tot maximaal 20 uur branden.