TIMBERLED EYE100

De TIMBERLED EYE is een ideaal armatuur om voetpaden te verlichten. Door zijn unieke vormgeving wordt niet direct in de lichtbron gekeken. Hierdoor vindt men in het donker de weg, in een prettige sfeer. Het armatuur is volledig opgebouwd uit massief 100x100 larikshout. De toegepaste ledmodule is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen.

 

Installatie

Het armatuur dient 0,9 meter te worden ingegraven en is voorzien van twee meter kabel. Indien meerdere armaturen aan elkaar aangesloten moeten worden, kan gebruik gemaakt worden van een ondergrondse verbindingsdoos.

TIMBERLED

Bent u op zoek naar dubbel duurzame buiten-verlichting? Dan is TIMBERLED verlichting dé oplossing. De TIMBERLED-serie is een uitgebreid programma van verlichtingsarmaturen, volledig samengesteld uit duurzame materialen. Kenmerkend voor TIMBERLED verlichting is het gebruik van duurzaam hout in combinatie met geavanceerde LED-verlichting. Daardoor hebben TIMBERLED-armaturen een dubbele duurzaamheid. Het lariks of kastanje hout krijgt na verloop van tijd een fraaie grijze kleur. Andere houtsoorten zijn op aanvraag verkrijgbaar.