Partner

LuxForm Global

Luxform Lighting biedt al meer dan 25 jaar een enorme keuze aan tuinverlichting, wandverlichting en balkonverlichting en geeft iedere tuin zijn eigen unieke

Bedrijfsoverzicht luxform.nl

Gap Hybride lamp

De Luxform solarlamp Gap is zeer geschikt wandverlichting en sfeerverlichting. Extra veel licht door High Lumen technologie!!

Solar verlichting

Solarverlichting van Luxform Lighting is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om 's avonds sfeer in jouw tuin te brengen en ontworpen om eenvoudig en milieuvriendelijk te werken. Deze lampen gebruiken geen elektriciteit, maar werken direct op energie die ze verkrijgen van de zon. Solarverlichting is de meest eenvoudige manier om tuinverlichting aan te leggen. Elke lamp bevat een ingenieus ontworpen zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in efficiënte hoogwaardige oplaadbare batterijen, die 's avonds zorgen voor de benodigde energie. Elke solarlamp werkt los van de andere verlichting en heeft geen stroomkabels of transformatoren nodig. Dit maakt Solar uitermate geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen of reeds aangelegde tuinen. Solarverlichting maakt gebruik van ledtechnologie en levert genoeg lichtopbrengst voor sfeervolle markering van voetpaden en trappetjes en verlicht ’s avonds de donkere plaatsen in jouw tuin.

Technische specificaties

- Vervaardigd van kunststof

- Voorzien van 3x Softtone SMD-LED

- Voorzien van 3.2V Li-on AA batterij 250Mah

- Voorzien van aan/uit schakelaar

- Afmeting: 120 x 100 x 139 mm incl. grondsteker

Meer lezen over
'Gap Hybride lamp'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.