Partner

Franssen Buitenverlichting

Franssen Buitenverlichting is al meer dan 30 jaar een producent, importeur en groothandel van kwalitatief hoogwaardige buitenverlichting. Je vindt er buitenverlichting in alle soorten en maten met stijlen als modern, klassiek en maritiem. Maar ook voor het uit- en verlichten van woningen, bomen, kunstobjecten en bedrijfspanden kun je bij Franssen Buitenverlichting terecht. Voor een goed advies ben je op afspraak welkom in de de showroom van Franssen Buitenverlichting.

 

 

MEER TONEN

Arendal, Sfeervol licht

De serie Arendal is een fraaie variant van de serie Selham. Een van de weinige armaturen met een vierkante mast. De masten zijn zeer degelijk en erg sterk. Het helder vierkant lichtvenster heeft binnenin een gestraald cilinder waardoor men niet rechtstreeks in de lichtbron kijkt. Een erg fraai lichtvenster. De serie is in 3 hoogtes leverbaar, 26, 49 en 85cm. De kleuren zijn gegalvaniseerd (materiaal) en de kleur zwart. Een erg mooie combinatie van fraaie vormgeving met een erg hoog kwaliteits nivo. Geschikt voor alle lichtbronnen zoals LED en spaarlampen.

Speificaties Arendal

Niet alleen het uiterlijk van de buitenlamp is van belang, ook de serie Arendal is van uitmuntende kwaliteit. Het basismateriaal is een dikwandig gegalvaniseerd mast, eventueel voorzien in kleur door middel van een ijzersterke poedercoating.

 

Materiaal: gegalvaniseerd staal

Materiaal lichtvenster: glas.

Afmetingen:

Breed x diep: 12 x 12 cm.

Leverbare hoogtes: 26 - 49 - 85 cm.

Kleuren: gegalvaniseerd staal of zwart

Fitting: E27

Meer lezen over
'Arendal, Sfeervol licht'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.