string(1) "p"

Tuindecoratiebeits

Tuindecoratiebeits is speciaal ontwikkeld voor je schutting, pergola, vlonders e.d. Door het aanbrengen van Tuindecoratiebeits op uw nieuwe of bestaande tuinhout bescherm je het hout optimaal en voorkom je vergrijzing van het tuinhout door weersinvloeden. Bovendien kun je je tuinhout de natuurlijke uitstraling laten behouden of je kiest voor een kleurrijke en sfeervolle eigentijdse uitstraling.

Tuindecoratiebeits

Ook onbehandeld hout kun je met tuindecoratiebeits verfraaien, denk aan steigerhout. Om een optimale bescherming te garanderen, raadt Hermadix aan om het hout vooraf te behandelen met Impraline Pre-Activ. Dit is een kleurloze impregneer die schimmels en houtrot voorkomt. Na behandeling kun je het hout afwerken met tuindecoratiebeits

Makkelijk en snel met Tuindecoratiebeits
Je geïmpregneerde tuinhout heeft een fabrieksmatige behandeling ondergaan. De speciale samenstelling van Tuindecoratiebetis is naadloos afgestemd op deze behandeling. Hierdoor kun je je tuinhout makkelijk en snel beitsen. Gebruik bij voorkeur een brede blokkwast. Tuindecoratiebeits droogt zeer snel en is eenvoudig in gebruik. Je hoeft dan ook geen professionele schilder te zijn om een prachtig eindresultaat te verkrijgen!

De vier G's: Goed, gemak, genieten, gezondheid
- Goed: Tuindecoratiebeits is op oliebasis, is vochtregulerend en heeft een lange levensduur. Het dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en bladdert niet.
- Gemak: Tuindecoratiebeits is makkelijk en snel verwerkbaar, u hebt geen grondverf nodig. Het hout hoeft niet geschuurd te worden, tevens is Tuindecoratiebeits toepasbaar over enigszins vochtig hout.
- Genieten: Creëer sfeer in de tuin met de ruime en moderne kleurkeuze van Tuindecoratiebeits. Met Tuindecoratiebeits maak je straks de woonkamer als verlengde van je tuin!
- Gezondheid: Tuindecoratiebeits is een moderne watergedragen beits op oliebasis. Het bevat geen schadelijke oplosmiddelen en is daarmee mens- en milieuvriendelijk. Door de natuurlijke samenstelling wordt het milieu niet aangetast en, minstens zo belangrijk, je gezondheid.

Enorme kleurkeuze

Tuindecoratiebeits is verkrijgbaar in een transparante en dekkende afwerking in 750 ml en 2500 ml verpakkingen. Bij de transparante afwerking blijf je de houtnerf zien, bij een dekkende kleur verdwijnt de houtnerf. Tuindecoratiebeits is verkrijgbaar in een groot aantal eigentijdse kleuren. Kijk hiervoor op http://www.hermadix.nl/pdf/Kleurstalen_A4.pdf

Meer van Hermadix Coatings BV Bekijk alle

Hardhoutbeits

Hardhoutbeits; voor alle hardhouten objecten in uw tuin Hardhoutbeits is een duurzame transparante zijdeglans beits die speciaal ontwikkeld is voor hardhoutobjecten. Denk aan de bescherming of verfraaing van vlonders, schuttingen, pergola's en tuinmeubelen. het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en het hout krijgt een mooie uitstraling. Hardhoutbeits is een hoogwaardig kwaliteitsproduct en geeft een langdurige bescherming. Hardhoutbeits is snel droog, zeer gemakkelijk verwerkbaar en in combinatie met Hermadix Hardhoutreiniger heeft u snel een prachtig resultaat. Duurzaamheid en gemak Onbehandeld hardhout gaat vele jaren mee maar vergrijst en vervuilt door weersinvloeden, waardoor het mooie hout snel lelijk wordt. Hardhoutbeits is zeer duurzaam en beschermt uw hardhout tegen deze vergrijzing en vervuiling. U kunt meerdere lagen hardhoutbeits aanbrengen zonder te hoeven schuren. Snel en eenvoudig een jarenlange mooie uitstraling van uw kostbare hardhout! Welke kleur wilt u? De transparante afwerking van Hardhoutbeits geeft een natuurlijke uitstraling waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Hardhoutbeits is verkrijgbaar in vele transparante tinten waardoor u een ruime kleurkeus heeft. U kunt de mooie warme uitstraling van uw hardhout behouden met één van de houtkleuren, of kiezen voor een eigentijdse uitstraling met de sfeerkleuren. Environment OK Onze drijfveer is het ontwikkelen van kwalitatief zeer goede producten die makkelijk verwerkbaar zijn. Uw gezondheid en de zorg voor het milieu staan daarbij centraal. het Environment OK logo staat borg voor een uitzonderlijk hoge kwaliteit en de bescherming van uw gezondheid en de natuur. Speciale beits voor bestaand en voor nieuw hardhout in de tuin Sneldrogend, eenvoudig verwerkbaar, geen nare verflucht Bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te worden Dringt diep in het hout en bladdert niet Uw kostbare hardhout jarenlang een mooie uitstraling TIP: gebruik Hermadix Bangkirai-olie als een algemene onderhoudsolie.

Hermadix Coatings BV

Houtdecor verfbeits

Hermadix Houtdecor verfbeits; voor uw huis, blokhut, tuin e.d Universele verfbeits voor al uw houten objecten aan en rond het huis. Kozijnen, deuren, blokhutten, schuttingen beschermt en verfraait u met Houtdecor zonder grondverf te hoeven gebruiken. Houtdecor verfbeits heeft geen nare verflucht en bevat geen schadelijke stoffen die uw gezondheid of het milieu aantasten. Ouderwetse kwaliteit - Moderne verf! Houtdecor is een watergedragen alkyd verfbeits. Door de unieke samenstelling kan Houtdecor moeiteloos over bestaand schilderwerk. Bovendien heeft Houtdecor een uitstekend vochtregulerend vermogen waardoor het afbladderen van verf wordt voorkomen. Houtdecor staat garant voor een hoge duurzaamheid en de best denkbare bescherming tegen weer en wind. Transparante en dekkende kleuren; een enorme kleurkeuze Bij een transparante afwerking blijft de houtnerf zichtbaar. Bij een dekkende afwerking blijft het houtrelief zichtbaar. Houtdecor is verkrijgbaar in 22 moderne standaardkleuren en is daarnaast te mengen in vele duizenden kleuren. Uw gezondheid en het mileu; mens- en milieuvriendelijk Onze drijfveer is het ontwikkelen van kwalitatief zeer goede producten die makkelijk verwerkbaar zijn en waarbij uw gezondheid en de zorg voor het milieu voorop staan. Houtdecor bevat vrijwel geen schadelijke oplosmiddelen en is dus veilig in gebruik. U heeft tijdens het schilderen en het drogen van de verf geen last van een nare verflucht. Houtdecor is door de Consumentenbond tweemaal Als Beste Getest. Voor alle houten objecten, geen grondverf nodig Kan over oude verflagen, ook na vele jaren bladdert de verf niet Geen nare verflucht, geen schadelijke stoffen Makkelijk verwerkbaar, snel drogend Bewezen kwaliteit, tweemaal als Beste Getest door de Consumentenbond TIP: Geef onbehandeld zachthout eerst een laag Impraline Pre-Activ voor een optimale bescherming tegen houtrot en schimmels

Hermadix Coatings BV