Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL

Snoei nu nog comfortabeler met de accuheggenschaar HLA 56 van Stihl!

20 Juni 2019

STIHL breidt met de HLA 56 heggenschaar zijn COMPACT AccuSysteem verder uit. Deze lichtgewicht heggenschaar op steel is ideaal voor de hobbytuinier. De hoogwaardige eenzijdig geslepen messen in druppelvorm en de draaibare mesbalk maken snoeien kinderspel. Zo snoei je zowel boven je hoofd als verticaal maar ook laag tegen de grond vanuit een comfortabele positie. De HLA 56 is bovendien zo stil dat je geen gehoorbescherming nodig hebt. Met daarnaast ook de lange steel met optioneel verlengstuk van 50 cm en krachtige 36 V lithium-ion accu is dit toestel een echte must have.

STIHL heeft met de HLA 56 heggenschaar weer een technologisch hoogstandje op de markt gebracht. Een lichtgewicht heggenschaar met tal van praktische voordelen.

Vlijmscherpe messen

De HLA 56 is uitgerust met eenzijdig geslepen messen met grote tandafstand en geïntegreerde snijbescherming in druppelvorm. Met een bladlengte van 45 centimeter snoei je zelfs takken met een diameter van 12 millimeter. Bovendien garandeert de elektronica een constant hoog aantal slagen, zelfs bij wisselende belastingen.

Overal toepasbaar

Het mooie aan deze heggenschaar? De universele toepasbaarheid. Met een totale lengte van 2,1 meter is het mogelijk om te snoeien tot op een hoogte van 4 meter vanaf de grond. Met een mesbalk die je zonder gereedschap kan verstellen van -45° tot + 90° past de heggenschaar zich aan elke taak aan. Van verticaal snoeien tot werk vlakbij de grond of boven je hoofd.

Helemaal in balans

Daarnaast blinkt de HLA 56 ook uit op gebied van comfort en uitrusting. De heggenschaar is perfect uitgebalanceerd en comfortabel te hanteren in iedere positie. De ergonomische beugelhandgreep maakt het werk extra licht.

Compatibele accu

De accuheggenschaar is uitgerust met een krachtige 36 V lithium-ion accu uit het STIHL COMPACT AccuSysteem. Hierdoor is de HLA 56 compatibel met alle accu’s uit dit systeem. Handig dus als je meerdere accumachines hebt. Je kan je accu en lader voor elke machine gebruiken. Van grasmaaiers tot bladblazers en kettingzagen.

Ga voor meer informatie naar: www.stihl.nl

 

Reacties