SmartCut snoeischaar

Gardena introduceert de SmartCut snoeischaar. Een echte krachtpatser die moeiteloos taaie takken aan kan.

Productomschrijving

Wanneer de kans op vorst is verdwenen, is het de hoogste tijd om de tuin een snoeibeurt te geven. Om te voorkomen dat snoeien een echt ‘takkenwerk’ wordt, is het aan te bevelen met goed en scherp gereedschap te werken. Gardena introduceert de SmartCut snoeischaar. Een echte krachtpatser die moeiteloos taaie takken aan kan.
 
Sterk en slim
De nieuwe SmartCut snoeischaar van Gardena is sterk én slim. Ideaal voor het ‘gewone’ snoeiwerk van dunne takjes. De schaar heeft echter ook een inschakelbare hefboomfunctie (met drie standen) waardoor moeiteloos takken tot 22 millimeter doorsnee geknipt kunnen worden, zonder dat je extra kracht hoeft te gebruiken. Voor dunne takjes schakel je de hefboomfunctie weer uit. De SmartCut garandeert een precieze en zuivere snit bij het snoeiwerk. De aluminium comfortgreep (met softgrip) ligt zeer prettig in de hand.
 
Lentesnoei
In maart en april snoei je planten en struiken die na 21 juni (in de zomer of nazomer) bloeien, bijvoorbeeld de vlinderstruik, rozen en Hydrangea ‘Annabelle’. Als je een struik of plant een beetje in model wilt houden, mag je altijd een takje wegknippen.
 
Verkoopadviesprijs: € 49,95.
 

Impressie

 
 
Meer van Husqvarna Nederland BV Bekijk alle