PowerMax grasmaaier

Modern, krachtig en dynamisch: ontdek de GARDENA onder de grasmaaiers. De nieuwe GARDENA elektrische gazonmaaier PowerMax™ is geknipt voor ieder gazon.

Productinformatie

De nieuwe GARDENA elektrische gazonmaaiers PowerMax™ 32 E, 36 E en 42 E zijn perfect voor de veeleisende tuinliefhebbers. Ga maar na. Innovatief design, krachtige motoren, ook bij hoog gras een exacte snit, wendbaarheid, gebruiksgemak en ergonomisch sturen. De GARDENA onder de grasmaaiers is eigentijds en dynamisch. En voelt zich thuis op kleine, middelgrote en grote gazons.
 
De nieuwe PowerMax™ combineert elegante vormen met een krachtige overbrenging. De motor is een krachtbron in het kwadraat. Deze speciale technologie reduceert het totaalgewicht van de maaier om aanmerkelijk lichter te werken. De snit is exact, de mogelijkheid om gras op te vangen ideaal.
 
Topmodellen
Beide topmodellen 36 E en 42 E hebben grote achterwielen met een speciaal profiel. Hierdoor zijn de maaiers optimaal wendbaar en mobiel. Mulchen is tevens een optie! Tuinliefhebbers houden zo het hele jaar door hun gazon in een uitstekende conditie: met maaien en opvangen of maaien en mulchen.
 
Andere kenmerken van dit topmodel? Denk aan de centrale instelling van de maaihoogte met duidelijk af te lezen schaalverdeling en een lichtgewicht grasvangbak met handgreep. Of aan de grote uitwerpopening, het zichtvenster en de ergonomische beugelschakelaar met geïntegreerde startknop. Door de inklapbare beugel met snelsluiting laat de maaier zich snel en compact opbergen en neemt weinig ruimte in.
Meer van Husqvarna Nederland BV Bekijk alle