PowerMax grasmaaier

Modern, krachtig en dynamisch: ontdek de GARDENA onder de grasmaaiers. De nieuwe GARDENA elektrische gazonmaaier PowerMax™ is geknipt voor ieder gazon.

Productinformatie

De nieuwe GARDENA elektrische gazonmaaiers PowerMax™ 32 E, 36 E en 42 E zijn perfect voor de veeleisende tuinliefhebbers. Ga maar na. Innovatief design, krachtige motoren, ook bij hoog gras een exacte snit, wendbaarheid, gebruiksgemak en ergonomisch sturen. De GARDENA onder de grasmaaiers is eigentijds en dynamisch. En voelt zich thuis op kleine, middelgrote en grote gazons.
 
De nieuwe PowerMax™ combineert elegante vormen met een krachtige overbrenging. De motor is een krachtbron in het kwadraat. Deze speciale technologie reduceert het totaalgewicht van de maaier om aanmerkelijk lichter te werken. De snit is exact, de mogelijkheid om gras op te vangen ideaal.
 
Topmodellen
Beide topmodellen 36 E en 42 E hebben grote achterwielen met een speciaal profiel. Hierdoor zijn de maaiers optimaal wendbaar en mobiel. Mulchen is tevens een optie! Tuinliefhebbers houden zo het hele jaar door hun gazon in een uitstekende conditie: met maaien en opvangen of maaien en mulchen.
 
Andere kenmerken van dit topmodel? Denk aan de centrale instelling van de maaihoogte met duidelijk af te lezen schaalverdeling en een lichtgewicht grasvangbak met handgreep. Of aan de grote uitwerpopening, het zichtvenster en de ergonomische beugelschakelaar met geïntegreerde startknop. Door de inklapbare beugel met snelsluiting laat de maaier zich snel en compact opbergen en neemt weinig ruimte in.
Meer van Husqvarna Nederland BV Bekijk alle

GARDENA Cleansystem

Het nieuwe Original GARDENA Cleansystem zorgt voor perfect nat onderhoud. Of het nu om de ramen wassen, het terras schrobben of de auto wassen gaat, voor iedere schoonmaakklus bestaat nu de perfecte oplossing. De raamwasborstel met trekker is een van de zes aansluitgereedschappen met waterdoorvoer en kan zowel los als met steel gebruikt worden. Dankzij verschillende stelen en talrijke aansluitgereedschappen is combineren eenvoudig en wordt schoonmaken leuk.

Husqvarna Nederland BV

Bodemvochtigheidssensor

Sproeien uit de kraan is schitterend, het spaart tijd en moeite en het doet de planten goed. Met de nieuwe bodemvochtigheidssensor van GARDENA kunnen tuinliefhebbers nu ook nog geld besparen. Dit handige apparaatje is namelijk een denker en een doener op het gebied van tuinbewatering. Het meet nauwkeurig de vochtigheid van de aarde en stuurt vervolgens de beregening aan. Geheel op maat. Zo komt het water precies op plaatsen waar het nodig is, waardoor je flink wat geld bespaart!

Husqvarna Nederland BV

Bodemvochtigheidssensor

Sproeien uit de kraan is schitterend, het spaart tijd en moeite en het doet de planten goed. Met de nieuwe bodemvochtigheidssensor van GARDENA kunnen tuinliefhebbers nu ook nog geld besparen. Dit handige apparaatje is namelijk een denker en een doener op het gebied van tuinbewatering. Het meet nauwkeurig de vochtigheid van de aarde en stuurt vervolgens de beregening aan. Geheel op maat. Zo komt het water precies op plaatsen waar het nodig is, waardoor u flink wat geld bespaart!

Husqvarna Nederland BV