mini Rupsdumper met kiepbak en laadschep Lumag MD500HPROHTS

De sterke en massieve opbouw in combi met krachtige hydrauliek pomp + ergonomisch ontwikkeld bedieningsplatform maken deze dumper serie tot uw ideale hulp!

80 cm breed en kan dus door een deur of poort!

Een mechanische dumper met een hydraulisch kiepsysteem en voorzien van een 9,1 pk Loncin benzine motor.
Door de rupsaandrijving kunt u op elke ondergrond uw materialen vervoeren.
De machine is 80cm breed en kan dus door een poort of deur!

De maximale laadcapaciteit is 500kg. Het kiepen gaat volledig hydraulisch. De rupsaandrijving zorgt ervoor dat u op elke ondergrond uw materialen kunt vervoeren. De machine is 80 cm breed en kan dus door een deur of poort! De kiepbak afmetingen zijn (LxBxH) 950 x 660 x 370 mm. De maximale kiephoogte is 140,6 cm (90°). Het eigen gewicht van de machine is 446kg. De max. werkdruk is 200 bar. De bodemvrijheid is 12cm. De inhoud van de laadbak is ca. 212 liter. De maximale snelheid (6 vooruit en 2 achteruit versnellingen) van deze dumper is 4 km per uur. De aandrijving is tandwiel aangedreven/mechanisch (made in Japan). Achterop de machine bevindt zich een plateau waarop u kunt staan.

Kom gerust langs, deze machine staat nu in onze showroom. 5/11/2020
Meer van De Tuinmachine.nl Bekijk alle

EGO POWER+ ACCU TUINGEREEDSCHAP

Het geavanceerde energiebeheersysteem met de unieke, Arc Lithium 56 V accu van EGO - uw draadloze specialist - levert urenlang ongekend veel vermogen. De ‘Keep Cool’™ technologie van de verwisselbare accu garandeert de hoogst mogelijke energiecapaciteit voor al uw gereedschap. Klik de accu gewoon vast en u bent klaar voor de klus. Dezelfde EGO-accu past op al het gereedschap uit de EGO Power+ serie. Gras maaien en trimmen, bladeren wegblazen en heggen snoeien met zoveel vermogen dat u versteld zult staan van wat u allemaal kunt doen. En als het dan tijd is om de accu op te laden, neemt u de innovatieve snellader met ventilatorkoeling van EGO - de snelste op de markt. Dit unieke laadsysteem begint sneller met laden en is eerder klaar: een volle accu in slechts dertig minuten! KOM GERUST EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM OM DEZE MACHINES ZELF TE BEKIJKEN!

De Tuinmachine.nl