Mini Moestuin

Met de Mini Moestuin van Hozelock kan iedereen zelf eenvoudig de mooiste groente, fruit, bloemen, planten of kruiden kweken.

Altijd een prachtig resultaat

Zelfs als u geen groene vingers heeft kunt u eenvoudig uw eigen groente, fruit, bloemen, planten of kruiden kweken. De Mini moestuin is zowel binnen als buiten te gebruiken en beschikt over een ingenieus bewateringssyteem zodat u nooit teveel of te weinig water kunt geven en altijd verzekerd bent van een prachtig resultaat. Vul de plantenbak met potgrond of aarde, plant de gewenste zaadjes of stekjes, vul tenslotte het reservoir met water en de rest gaat vanzelf.

Hoe werkt het?

Uniek aan de Mini Moestuin zijn de vier speciale bewateringsspikes in de kweekbak die de vochtigheidsgraad van de potgrond reguleren. Deze spikes staan direct in verbinding met een waterreservoir dat zich onder de kweekbak bevindt en zorgen ervoor dat altijd exact de benodigde hoeveelheid water wordt afgegeven aan de grond inde bak. Zo kunt  u er rustig een paar dagen tussenuit gaan zonder dat er iemand geregeld moet worden die uw jonge zaaigoed water geeft. Staat de bak buiten opgesteld en heeft het geregend waardoor de grond voldoende vochtig is, dan stoppen de spikes automatisch met de waterafgifte.

Alle kenmerken op een rijtje

De Mini Moestuin heeft een afmeting van 100 cm breed x 40 cm diep x 35 cm hoog, en is verkrijgbaar in twee kleuren; Antraciet grijs of Terra. De inhoud van het waterreservoir bedraagt 15 liter, ruim voldoende voor wel 14 dagen bewatering. Het waterreservoir kan op twee manieren worden (bij)gevuld. Dit kan met een gieter of met een tuinslang die direct op de bak aangesloten kan worden met de klikaansluiting naast de vulopening. Tenslotte is het waterreservoir uitgerust met een waterpeilindicator waarmee u eenvoudig kunt controleren hoeveel water zich nog in het reservoir bevindt.

Kijk voor meer informatie op www.hozelock.nl