array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(26) "www.viking-tuinmachines.nl" ["path"]=> string(42) "/VIKING-Producten/130638/Robotmaaiers.aspx" }
Partner

ANDREAS STIHL NV

De STIHL groep ontwikkelt, produceert en verkoopt motormachines voor de bos- en landbouw, het landschapsonderhoud, de bouwsector en veeleisende particuliere gebruikers.

Jij geniet, jouw robot maait

De iMow robotmaaiers van VIKING zorgen op intelligente, flexibele en snelle wijze voor jouw gazon.

Wij denken aan jouw ontspanning: terwijl jij op een terrasje geniet, maait jouw robot het gras

Iedere tuineigenaar droomt van een perfect gazon. Terwijl sommigen daarbij aan de strakke stijl van een Engels gazon denken, geven anderen de voorkeur aan een meer natuurlijk gazon. Iedereen is het er echter over eens dat elke groene droom een consequente verzorging van de tuin vereist. Grasmaaien speelt hierbij een belangrijke rol. Want voor een gazon dat er verzorgd en gezond uitziet, moet je constant en gelijkmatig maaien. Pas dan stimuleer je permanent de groei van het grastapijt.

Veel tuinliefhebbers kiezen er tegenwoordig voor om hun gazon volautomatisch onder handen te laten nemen door de iMow robotmaaiers. Zij vergemakkelijken het werk en besparen kostbare tijd waardoor jij ontspannen op je terras kan zitten. Snelheid is een ander argument: de iMow robotmaaiers maaien uitgesproken behendig dankzij een geraffineerd algoritme. Leg flexibel vast wanneer de maaier moet werken zodat jij daarna in alle rust van je tuin kan genieten.

Bovendien kan je bij alle C-modellen en bij de MI 632 M de instellingen van de iMow ook volledig intuïtief en eenvoudig via je smartphone of tablet uitvoeren. Wil je dat de robot onmiddellijk je gras begint te maaien, wil je het maaischema voor de komende week wijzigen of de vermogensgegevens van je robotmaaier in het oog houden, …? Dit kan allemaal dankzij de iMow app. 

Surf naar www.viking-tuinmachines.nl voor meer info over de iMow.

Verleng nu je garantie!

Geniet van 5 jaar garantie op je iMow robotmaaier.

Hoe werkt het?

  • Je geniet standaard van 2 jaar garantie op je iMow robotmaaier.
  • Registreer je robotmaaier binnen dertig dagen na aankoop en geniet van een 3de jaar garantie.
  • Zorg je voor een jaarlijks onderhoud bij een erkende iMow dealer tijdens de eerste 3 jaar? Dan krijgt je een 4de jaar garantie!
  • Zorg je voor een jaarlijks onderhoud bij een erkende iMow dealer tijdens de eerste 4 jaar? Dan krijg je een 5de jaar garantie!

Lees hier meer over deze actie.

De iMow aan het werk zien?

Meer lezen over
'Jij geniet, jouw robot maait'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.