ANDREAS STIHL NV

Partner

iMow Robotmaaier

Robotmaaiers zorgen ervoor dat je gazon altijd prachtig onderhouden is.

De VIKING iMow: de robotmaaier die maait in jouw plaats

Zo’n grasmachine robot maait namelijk zelfstandig, omzeilt hindernissen en overwint hellingen. En je hoeft de robot niet eens zelf op te laden: deze doen dat immers gewoon automatisch uit eigen beweging. Maairobots zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Met een robot maaier heb je meer tijd om ontspannen van je tuin te genieten.

De MI 632 en MI 632 P robotmaaiers zijn een volledig nieuwe generatie die perfect zelfstandig werken en je het werk uit handen nemen. Wanneer dat nodig is, keren ze namelijk zelf naar het laadstation terug. Hun werkritme is eenvoudig te programmeren. Zo’n iMow vermaalt het maaisel fijn zodat de voedingsstoffen weer in de grond terechtkomen. Het resultaat: je geniet van een gazon dat er steeds even mooi uitziet, en meer tijd voor uw gezin en hobby’s.

Verleng je garantie!

Registreer je iMow robotmaaier en zorg vervolgens voor een jaarlijks onderhoud van je machine om van maar liefst 5 jaar garantie op je iMow robotmaaier te genieten!

Hoe werkt het?
- Je geniet standaard van 2 jaar garantie op je iMow robotmaaier.
- Registreer je robotmaaier binnen dertig dagen na de aankoop en je krijgt van een derde jaar garantie.
- Zorg voor een jaarlijks onderhoud bij een erkende iMow dealer tijdens de eerste 3 jaar en je krijgt een vierde jaar garantie.
- Zorg voor een jaarlijks onderhoud bij een erkende iMow dealer tijdens de eerste 4 jaar en je krijgt een vijfde jaar garantie.

Lees hier meer over deze actie.

MEER VAN DIT BEDRIJF