Hydrofoorpomp Inox

Zonder water gebeurt er in de tuin niets. Met krachtige pompen daarentegen is alles mogelijk: drukversterking, water voor huishoudelijk gebruik, besproeien, om- en leegpompen. De nieuwe hydrofoorpomp 5000/5 Inox van Gardena voor de automatische watervoorziening in huis en tuin maakt van meet af aan een goede indruk. Zijn hoogwaardige behuizing van roestvrij edelstaal oogt subliem en staat borg voor duurzaamheid. Om het installeren makkelijk te maken is deze compacte premium pomp standaard voorzien van een voorfilter met terugslagklep, evenals een manometer en geïntegreerde drukschakelaar. Maar ook de nieuwe besproeiingspompen van Gardena zetten druk!

Productomschrijving

De besproeiingspompen 3000/3 Jet, 3000/4 Jet en 3500/4 Jet van Gardena zijn mobiele hulptroepen als het gaat om het om- en leegpompen. Deze besproeiingspompen voor 'beginners' beschikken over een hoge druk- en zuigkracht, zijn licht, duurzaam en makkelijk te transporteren. Bijzonder praktisch zijn de dubbele pompuitgangen bij de grote modellen. Daardoor is het mogelijk om twee aansluitgereedschappen tegelijkertijd te laten werken (bijvoorbeeld sproeier en impulsspuit) en zo veel tijd te besparen. De nieuwe besproeiingspomp Jet 3500/4 maakt het mogelijk om met twee aansluitingen snel en eenvoudig een slang te monteren.

 

 

 

 

 

Adviesprijzen

Gardena hydrofoorpomp 5000/5 Inox
Voor de automatische watervoorziening in huis en tuin.
24 liter watertank van roestvrij edelstaal, eenvoudig en compact te installeren.
- Nominaal vermogen 1.200 W
- Doorvoercapaciteit max. 4.500 l/u
- Max. druk 5 bar
Verkoopadviesprijs € 298,00
 
Gardena besproeiingspomp 3000/3 Jet
Om te besproeien, om- en leeg te pompen en drukversterking.
- Nominaal vermogen 600 W
- Doorvoercapaciteit 3.000 l/u
- Opvoerhoogte/druk max. 32 m/3,2 bar
Verkoopadviesprijs € 98,00
Compleet als set met 20 mtr slang, armaturen en 3,5 mtr aanzuiggarnituur.
 
Gardena besproeiingspomp 3000/4 Jet
Om te besproeien, om- en leeg te pompen en drukversterking.
- Nominaal vermogen 650 W
- Doorvoercapaciteit 3.100 l/u
- Opvoerhoogte/druk max. 35 m/3,5 bar
Verkoopadviesprijs € 119,00
Compleet als set met 20 mtr slang, armaturen en 3,5 mtr aanzuiggarnituur.
 
Gardena besproeiingspomp 3500/4 Jet
Om te besproeien, om- en leeg te pompen en drukversterking.
- Twee uitgangen
- Nominaal vermogen 700 W
- Doorvoercapaciteit 3.300 l/u
- Opvoerhoogte/druk max. 40 m/4 bar
Verkoopadviesprijs € 139,00
Compleet als set met 20 mtr slang, armaturen en 3,5 mtr aanzuiggarnituur.
De complete sets van Gardena bieden nog meer comfort. Met 20 meter slang, aansluitdelen en aanzuiggarnituuur zijn deze direct klaar voor gebruik.
Meer van Husqvarna Nederland BV Bekijk alle

GARDENA Cleansystem

Het nieuwe Original GARDENA Cleansystem zorgt voor perfect nat onderhoud. Of het nu om de ramen wassen, het terras schrobben of de auto wassen gaat, voor iedere schoonmaakklus bestaat nu de perfecte oplossing. De raamwasborstel met trekker is een van de zes aansluitgereedschappen met waterdoorvoer en kan zowel los als met steel gebruikt worden. Dankzij verschillende stelen en talrijke aansluitgereedschappen is combineren eenvoudig en wordt schoonmaken leuk.

Husqvarna Nederland BV

Bodemvochtigheidssensor

Sproeien uit de kraan is schitterend, het spaart tijd en moeite en het doet de planten goed. Met de nieuwe bodemvochtigheidssensor van GARDENA kunnen tuinliefhebbers nu ook nog geld besparen. Dit handige apparaatje is namelijk een denker en een doener op het gebied van tuinbewatering. Het meet nauwkeurig de vochtigheid van de aarde en stuurt vervolgens de beregening aan. Geheel op maat. Zo komt het water precies op plaatsen waar het nodig is, waardoor u flink wat geld bespaart!

Husqvarna Nederland BV

Pomp en filter

Voor helder vijverwater heb je een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt GARDENA complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel je tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.

Husqvarna Nederland BV