Husqvarna S26 Eiken Processierups Stofzuiger

voldoet aan de hoogste eisen voor professionele stofzuigers.In combinatie met z'n robuuste bouw. Snel, gemakkelijk en veilig de volle zak verwijderen

Processierups tegengaan

Deze eikenprocessierups zuiger is compacter gebouwd dan de meeste processierups zuigers. Hierdoor is deze gemakkelijker te transporteren of in een hoogwerker mee te nemen. Weegt slechts 47 kg. Als u er de voorkeur aan geeft om de processierups zuiger op de grond te laten staan terwijl u in een hoogwerker staat. De Husqvarna S26 heeft hiervoor voldoende zuigkracht!

(De Husqvarna S26 is origineel ontworpen als zuiger voor bouw en industrie als oplossing voor schadelijke (kwarts) fijnstof. Vandaar dat in deze film geen EPR, maar betonstof wordt opgezogen.)

De stofzuiger is standaard voorzien van een 7,5 meter slang. Als u de 20 meter slang bij besteld kunnen de adapters van de 7,5 meter slang worden overgezet naar de 20 meter slang.

Geen gedoe met losse zakken. De S26 is uitgerust met Longopac: een cassette met 21 zakken op rol. Hierdoor kunt u snel, gemakkelijk en veilig de volle zak verwijderen en doorgaan met een nieuwe lege zak.