Husqvarna S26 Eiken Processierups Stofzuiger

voldoet aan de hoogste eisen voor professionele stofzuigers.In combinatie met z'n robuuste bouw. Snel, gemakkelijk en veilig de volle zak verwijderen

Processierups tegengaan

Deze eikenprocessierups zuiger is compacter gebouwd dan de meeste processierups zuigers. Hierdoor is deze gemakkelijker te transporteren of in een hoogwerker mee te nemen. Weegt slechts 47 kg. Als u er de voorkeur aan geeft om de processierups zuiger op de grond te laten staan terwijl u in een hoogwerker staat. De Husqvarna S26 heeft hiervoor voldoende zuigkracht!

(De Husqvarna S26 is origineel ontworpen als zuiger voor bouw en industrie als oplossing voor schadelijke (kwarts) fijnstof. Vandaar dat in deze film geen EPR, maar betonstof wordt opgezogen.)

De stofzuiger is standaard voorzien van een 7,5 meter slang. Als u de 20 meter slang bij besteld kunnen de adapters van de 7,5 meter slang worden overgezet naar de 20 meter slang.

Geen gedoe met losse zakken. De S26 is uitgerust met Longopac: een cassette met 21 zakken op rol. Hierdoor kunt u snel, gemakkelijk en veilig de volle zak verwijderen en doorgaan met een nieuwe lege zak.

Meer van De Tuinmachine.nl Bekijk alle

TUINMACHINES VAN STIGA

Stiga heeft een rijke geschiedenis! Van klein Zweeds bedrijf tot wereldwijd verspreid kwaliteitsmerk voor tuinonderhoud.  Stiga is meer dan grasmaaien alleen. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider met kwalitatieve en innovatieve tuinmachines. Maar ook in de toekomst! Nieuwe technologieën voor meer comfort, een lagere impact op het milieu en hoogwaardige prestaties, dat is waar Stiga nu en in de toekomst voor gaat. Bekijk op de Tuinmachine.nl de machines van Stiga die wij u kunnen leveren!

De Tuinmachine.nl

EGO POWER+ ACCU TUINGEREEDSCHAP

Het geavanceerde energiebeheersysteem met de unieke, Arc Lithium 56 V accu van EGO - uw draadloze specialist - levert urenlang ongekend veel vermogen. De ‘Keep Cool’™ technologie van de verwisselbare accu garandeert de hoogst mogelijke energiecapaciteit voor al uw gereedschap. Klik de accu gewoon vast en u bent klaar voor de klus. Dezelfde EGO-accu past op al het gereedschap uit de EGO Power+ serie. Gras maaien en trimmen, bladeren wegblazen en heggen snoeien met zoveel vermogen dat u versteld zult staan van wat u allemaal kunt doen. En als het dan tijd is om de accu op te laden, neemt u de innovatieve snellader met ventilatorkoeling van EGO - de snelste op de markt. Dit unieke laadsysteem begint sneller met laden en is eerder klaar: een volle accu in slechts dertig minuten! KOM GERUST EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM OM DEZE MACHINES ZELF TE BEKIJKEN!

De Tuinmachine.nl